Mi jöhet még jól a medencénél? - Medence kiegészítők

forrás: Prím Online, 2020. március 18. 15:57

A megfelelő medence megvásárlása csak az első lépés az örömteli fürdőzés felé, számos olyan medence kiegészítő van még, amik használata szükséges lehet a mindennapokban, esetleg még több élményt nyújtanak a pancsolás során. Nézzük, mi jöhet még jól a medencénél! 

Szerelvények 

 

Vannak olyan termékek, amelyek használata különösen fontos a medence élettartamának szempontjából. Ilyenek többek között az egyes szerelvények, amelyek használata lehetővé teszi, hogy a medence vize tiszta maradjon. Új gégecső kellene vagy nyomócsőtoldó? Nem probléma! Ezek pótolható alkatrészek, így igen fontos folyamatos vizsgálatuk, adott esetben pedig könnyedén rendelhetünk újat. 

 

Vízlágyítás 

 

Szintén lényeges a megfelelő vízlágyítás, hiszen anélkül a medence vize könnyen vízkövesedne, ami nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi probléma is. Az egyes vegyszereken sem érdemes spórolni, a Medence Óriásnál kapható vízlágyítók között biztosan mindenki talál megfelelő terméket.

 

Úszógép 

 

Amennyiben kisebb medencénk van, vásárolhatunk az úgynevezett ellenáramoltatásért felelős úszógépet is, amely lehetővé teszi, hogy a medence vize folyamatosan használható legyen. Beton, fóliázott és műanyag medencénél is alkalmazható, csupán a medence peremére kell szerelni néhány csavar segítségével. 


Világítás

 

Sötétedéskor sem kell feltétlenül abbahagyni a fürdőzést, sőt, igazán fantasztikus lehetőségeink vannak, ha világítani szeretnénk a medencénél vagy akár a medencében. Az INTEX termékei minden képzeletet felülmúlnak: vízen úszó LED gömbbel, háromszínű LED mini vízeséssel, de még víz alatt működő lámpával is világíthatunk, ez utóbbi utólag építhető be. 

 

Élményelemek, strandcikkek 

 

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagy örömet tud okozni a medencében eltöltött idő, hát még akkor, ha különböző élményelemek is fokozzák a szórakozást. Legyen szó akár csak vízijátékokról, vagy extrémebb esetben víz alatti wellness bicikliről, mindenki megtalálja a neki való medence kiegészítőt. Gyermekes családoknál kötelező elemek ezek, a pancsolás nem is képzelhető el karúszók és gumimatracok nélkül. A medence mellett pedig strandsátorban lehet hűsölni. 

 

Bizonytalan vagy, hogy a járvány miatt itthon vakációzol-e vagy addigra elutazhatsz majd a már hónapokkal ezelőtt lefoglalt nyaralásra? A medenceorias.hu, enyhítendő a nehéz időket, minden vásárlójának május 31-ig tartó indoklás nélküli elállási jogot ad - ráadásul 2 héttel visszamenőleg is - a március 15-i bejelentése alapján.