Mire jó a biztonsági futártasak?

forrás: Prím Online, 2020. március 23. 09:16

A biztonsági futártasak jó szolgálatot tehet, ha nem törékeny és nem ütésérzékeny árut kell szállítani, hiszen jóval kedvezőbb árfekvésű, mint más megoldások. Nézzük, milyen előnyökkel jár a biztonsági futártasak használata! 

A biztonsági futártasak használata 

 

Biztonsági futártasakban szállíthatunk minden olyan terméket, ami nem törékeny és nem ütésérzékeny, valamint nem igényli a dobozban való szállítást. Öntapadó ragasztófüllel van ellátva, nyitni pedig csak roncsolással lehet, ez pedig biztonságérzetet nyújthat, hiszen a tasak csak egyszer használható fel. Mivel a nyitásnak nyoma marad, nem kell attól tartani, hogy a csomag esetleg illetéktelenek kezébe került volna korábban. 

 

Használata gyors, költséghatékony és rendkívül egyszerű is. A logisztika, ennek a csomagolóanyagnak hála, nem nyűg többé! A Relatív-A Kft. széles termékpalettája a biztonsági futártasakokra is igaz, számos cikk elérhető a webshopban! 

 

A futártasak anyaga 

 

A biztonsági futártasak környezetbarát polietilén anyagból készül. Lényeges, hogy nem átlátszó, kívül szürke, belül fekete, így a kíváncsi szemek elől védve van a tartalma. A fény sem károsíthatja a dokumentumot a megfelelő anyagnak és annak vastagságának (50-55 mikron) köszönhetően.

 

Biztonsági futártasak kedvező áron 

 

A biztonsági futártasak rendkívül kedvező áron vásárolható meg. Sokkal költséghatékonyabb megoldás, mint dobozban vagy más eszközben szállítani, amennyiben a termék jellege nem kívánja meg azt. 

 

A Relatív-A Kft.-nél többféle méret is elérhető, ennek függvényében változik az ár. Minimális rendelhető mennyiség a kartonos egységcsomag. 

 

Hogyan juthatunk a termékhez? 

 

A Relatív-A Kft. már 2005 óta foglalkozik ipari csomagolóanyagok értékesítésével, így náluk a biztonsági futártasak mellett beszerezhető többek között okmánytasak, öntapadó címke, boríték és egyéb más ipari csomagolóanyag is. A termékeik több méretben, akár egyedi elgondolás alapján, egyedi céglogókkal is megrendelhetők. A rendelés folyamata rendkívül egyszerű: e-mailben vagy a webshopon keresztül pillanatok alatt leadható, és mivel a termékek folyamatosan raktáron vannak, néhány napon belül kiszállításra is kerülnek. 

 

Amennyiben legalább 2000 db-os kiszerelést vásárol a biztonsági futártasakból, úgy egyedi árajánlatot adnak!