Elindult az Ötpróbával otthon kampány

forrás: Prím Online, 2020. március 25. 09:17

Rajtolt az Ötpróba programsorozatot koordináló cég, a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. kampánya, melyet #ötpróbávalotthon címmel indítottak el.

Bár az Ötpróba naptárában szereplő szabadidősport rendezvények jelenleg szünetelnek, maga az Ötpróba nem állt meg. Most sajnos nincs lehetőség arra, hogy a szabadban, a közösségben sportoljunk, de szeretnék az országot mozgásban tartani. Éppen ezért elindították a #ötpróbávalotthon elnevezésű kampányukat, melynek segítségével Ötpróbázóiknak és minden sportolni vágyónak tippeket adnak arra, hogyan tartsa magát fitten, edzésben otthoni körülmények között játékos módon. Természetesen kiállnak a #maradjotthon kampány mellett, fontosnak tartják, hogy a veszélyhelyzet ideje alatt a szabályokat betartsuk, legyünk fegyelmezettek, gyakran mossunk kezet, mindezekkel lassítva a vírus terjedését, csökkentve a fertőzés kockázatát.

 

 

A #ötpróbávalotthon kampányban természetesen irodájukk dolgozói is részt vesznek, minden nap egy-egy otthoni edzéslehetőségre hívják fel a figyelmet, ezzel motiválva, ösztönözve azokat az embereket, akik nem szeretnének sport nélkül maradni ebben a veszélyhelyzetben.