Rekordidő alatt vezette be digitális ügyfélhívó rendszerét az MKB Bank

forrás: Prím Online, 2020. március 26. 09:06

A koronavírus-járvány miatt az MKB Bank működése során a megszokottnál is nagyobb  figyelmet kap a személyes biztonság garantálása. A pénzintézet kevesebb mint egy hónap alatt – a magyar Linistry startuppal együttműködve – vezette  be forgalmasabb fiókjaiban a digitális időpontfoglalást és sorban állást, amellyel hatékonyan csökkenthető az ügyféltérben, zárt helyen történő várakozási idő – mérsékelve  ezzel is a fertőzésveszélyt.

Az ügyfelek innovatív, minél magasabb szintű kiszolgálása valamint a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében az MKB Bank az elmúlt hetekben számos, az ügyfelek és a fiókokban dolgozó munkatársak egészségét egyaránt védő intézkedés bevezetéséről döntött. A bank továbbra is azon dolgozik, hogy a lehető legmagasabb szinten garantálja ügyfelei és munkavállalói biztonságát és kényelmét. 

 

2020. március 25. napjától az MKB Bank Budapesten a Duna Plázában, az Árkád Örs vezér téri, a Nyugati téri, valamint Szegeden a Kölcsey utcai fiókjaiban vezeti be digitális ügyfélhívó rendszerét, melynek segítségével időpontfoglalási és távoli sorban állási lehetőséget biztosít ügyfelei számára. 

 

Az új rendszer segítségével minimálisra csökkenthető a felesleges helyszíni várakozás és így a tömeggel való érintkezés, valamint a jelenleg használatban lévő sorszámhúzó eszközök érintése is. 

 

A digitális ügyfélhívó rendszer használatáról a www.mkb.hu/tajekoztatas oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Az MKB Bank célja, hogy teljes fiókhálózatára kiterjessze digitális ügyfélhívó rendszerét.

 

Kövesdán Gyula, ügyvezető igazgató, Linistry Zrt.: "Rendszerünk már számos szektorban bizonyította hasznosságát. Az MKB Bankkal rekordidő alatt sikerült bevezetnünk a rendszert, és még az elmúlt hetek távoli egyeztetései sem lassították le a bevezetést. Izgatottan várjuk a folytatást."

 

Pereczes János, Digitális Üzletfejlesztési ügyvezető igazgató, MKB Bank Nyrt.: "Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink valós problémáira találjunk megoldást fejlesztéseinkkel. Bízunk benne, hogy a digitális ügyfélhívó rendszerrel is hozzá tudunk járulni ügyfeleink egészségének megőrzéséhez és várjuk ügyfeleink visszajelzését az új megoldással kapcsolatban."