Az Apple Watch Series 5 megvásárolható a Telekom webshopjában

forrás: Prím Online, 2020. április 10. 14:11

A Telekom megkezdte az Apple Watch Series 5 készülék értékesítését, amely a beépített 4G hálózati képességnek köszönhetően áttörést jelentő kommunikációs, fitnesz, egészségügyi funkciókkal és GPS-szel, valamint állandóan aktív kijelzővel rendelkezik. Az Apple Watch Series 5 (GPS+Cellular) felhasználóinak támogatása érdekében a Telekom egy speciális, 3 hónapos kedvezményes akciót hirdet. 

Az Apple Watch Series 5 Always-On Retina kijelzővel van felszerelve, amely soha nem kapcsol ki, így könnyű leolvasni az időt és más fontos információkat anélkül, hogy felemelnénk, vagy megérintenénk a képernyőt. Új helyfunkciók, mint beépített iránytű vagy pillanatnyi magasság, segítik a felhasználókat a napjuk jobb megszervezésében. Az Apple Watch Series 5 beépített 4G hálózati képességekkel lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kapcsolatban maradjanak, hívásokat kezdeményezzenek és SMS-t fogadjanak, míg a nemzetközi vészhívás* segítségével közvetlenül az Apple Watch-ról hívhatják a segélyszolgálatot, még egy iPhone közelsége nélkül is. A WatchOS 6-tal pedig az Apple Watch felhasználói menedzselhetik egészségi és fitnesz állapotukat az olyan új funkciókkal, mint a Cycle Tracking, a Noise app és az Activity Trends.

 

„A magyarországi távközlési szolgáltatók közül elsőként nagy örömmel kínáljuk a várva várt, eSIM megoldással ellátott Apple Watch Series 5 készülékeket lakossági és üzleti ügyfeleinknek. MultiSIM szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleink előfizetésüket több eszköz között is megoszthatják, amelyek a Telekom extra gyors hálózatához, a ”Tettek hálózatához” kapcsolódnak. Ennek a különleges eszköznek a megjelenése mérföldkő a hálózathoz kapcsolódó eszközök világának építésében. A célunk az, hogy előremutató digitális megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek” – mondta Szabó Melinda, a Magyar Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

 

Az árakkal és adatcsomagokkal kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a www.telekom.hu/applewatch oldalra a lakossági, illetve a https://www.telekom.hu/uzleti/keszulekek/apple-watch oldalra a üzleti ajánlatokért. Az Apple Watch-ról további információk a www.apple.com oldalon találhatók. 

 

* Csak a 4G-s modelleknél (nem minden régióban elérhető)