Ez az a nap! 2021 a Puskás Arénában

forrás: Prím Online, 2020. május 8. 13:07

A kialakult járványhelyzet miatt – a labdarúgó-Európa-bajnoksághoz és az olimpiához hasonlóan – az idénre tervezett Ez az a nap!  is 2021-ben kerül megrendezésre.

A modern gospel és a kortárs keresztény könnyűzene (CCM Music) legismertebb előadóit – köztük több Grammy-díjas művészt -, és a műfaj legjobb hazai képviselőit felvonultató Ez az a nap! idén fennállásának legnagyobb rendezvényével ünnepelte volna 20. jubileumát. Mint a többi idei nagyrendezvény, ez az esemény is új időpontban kerül megrendezésre. A szervezők úgy döntöttek, hogy ha élőben nem is, de ONLINE közvetítés formájában mégis megtartják a programot, a Puskás Arénából az eredetileg tervezett előadókkal.

 

 

Jövő év július 24-én pedig az eredeti terveknek megfelelően a Puskás Arénába várnak több mint 50 ezer résztvevőt a szervezők.

 

„Egy többórás – zenés üzenetekkel színesített – virtuális jubileumot tervezünk, hazai és külföldi előadókkal” – mondta László Viktor, az Ez az a nap! megálmodója, aki elmondta, hogy az idei évre megváltott jegyek természetesen a jövő évi, 2021. július 24-i eseményre is érvényesek lesznek.

 

A rendezvénnyel kapcsolatos minden további információ és friss hír megtalálható az Ez az a nap! honlapján (www.ezazanap.hu), illetve közösségi média felületein.