A Vive Pro Full Kit most ajándék játékkal érkezik

forrás: Prím Online, 2020. május 11. 10:35

Május 11. – május 25. között a Vive Pro Full Kit mellé automatikusan egy kódot kap a vásárló, amellyel a népszerű Half-Life: Alyx* játékhoz kapnak hozzáférést. A számtalan egyéb előny mellett a vásárlók most, még 2 hónap AJÁNDÉK korlátlan hozzáférést is kapnak a Viveport INFINITY alkalmazás-áruház tartalmaihoz.

Nagyszerű választás a VR rajongók részére, hiszen a Vive Pro prémium játékélménye tökéletes opció a vérbeli gamerek számára. A precíziós követéssel, a nagyfelbontású és valósághű kijelző-színekkel, az optimalizált ergonómiájával és a vezeték nélküli kiegészítő lehetőségével a Vive Pro Full Kit ideális választás azok számára, akik professzionális VR eszközre vágynak. A Vive Pro Full Kit tartalmaz egy Vive Pro headset egységet, egy link boxot, egy DisplayPort kábelt, egy USB 3.0 kábelt, adaptereket, két kontrollert és két 2.0 bázisállomást is.

 

 

 

„A VivePro fókuszában mindig is ott szerepeltek a legjobb minőségű kijelző és látvány, számunkra a Vive-nál fontos, hogy a lehető legnagyobb mértékben magával ragadó VR élményt biztosítsuk a termékeinken keresztül, mindezt úgy érhetjük el, hogy meghallgatjuk a felhasználóinkat, és folyamatosan fejlesztjük és tökéletesítjük a termékeinket. A Vive Pro Full Kit Half-Life: Alyx játékkal való párosítása nem más, mint két kivételes VR élmény találkozása egy csomagban” - mondta Graham Wheeler, a HTC Vive európai igazgatója. 

 

A Vive Pro Full Kit beszerezhető a HTC-től online, a vive.com oldalon keresztül, vagy a kiválasztott kereskedőkön keresztül: Extreme Digital, Konzolvilág, iPon, Aqua, Media Markt. 

 

További információk itt találhatóak: https://www.vive.com/uk/product/vive-pro-full-kit/

 

_______________ 

* A játékra beváltható kód nem minden régióban érhető el. A digitális kód a termék dobozában található. Az ajánlat korlátozott ideig érvényes.