A Fujitsu új modulja segít a digitális átalakulásban

forrás: Prím Online, 2020. május 21. 17:35

A Fujitsu RunMyProcess most bemutatott, új DigitalSuite ProcessModeler moduljával minden eddiginél egyszerűbben és gyorsabban megvalósíthatók az üzleti teljesítményt átalakító, új digitális folyamatok.

A továbbfejlesztett üzletifolyamat-automatizációs eszköz az alkalmazástervezés észszerűsítésével nagy mértékben lerövidíti az alkalmazásfolyamatok kidolgozásához szükséges időt. Ezt úgy éri el, hogy ipari szabványos jelölést használ az üzleti folyamatok modellezésénél (BPMN), javítva ezzel a digitális átalakulást támogató RunMyProcess DigitalSuite* felhőplatform használhatóságát és felhasználói felületének működését. 

 

Az új DigitalSuite ProcessModeler verzióval az ügyfelek gyorsabban és biztonságosabban elvégezhetik a digitális üzleti folyamatok tesztelését, bevezetését és skálázását. A gyors folyamattervezés mellett az eszközfüggetlen ProcessModeler segít mérsékelni a használat közbeni szolgáltatási és egyéb rendszerhibák kockázatát azáltal, hogy lehetővé teszi az alkalmazások üzleti logikájának egyszerűbb tesztelését és átkonfigurálását a helyi telepítésű, felhő- és mobilkörnyezetekben. 

 

Az új ProcessModeler főbb funkciói között szerepel a tervezés automatizálása és egyszerűsítése, valamint a strukturáltabb és könnyebben kezelhető beállítási lehetőségek bevezetése. Ezekkel a fejlesztésekkel a Fujitsu bizonyítja elkötelezettségét a RunMyProcess DigitalSuite jövőbeni fejlesztése iránt, bővíti a ProcessModeler képességeit, és tovább halad a DigitalSuite WebModeler és EnterpriseConnect 2019-es verzióival elkezdett úton.

 

„A Fujitsu RunMyProcess alapos és kifogástalan munkát végzett az új verzióval. Az új ProcessModeler modul jelentős előrelépés az alkalmazástervezők számára, akik komoly produktivitásbeli előnyökre számíthatnak a fejlesztésből. Az új modell könnyebben kezelhető, és az összes beállítási lehetőség és funkcionalitás használata gyorsan elsajátítható. Ráadásul a felhasználói felület is tetszetős” – nyilatkozta Angie Lorena Peraza, a RunMyProcess DigitalSuite hosszú távú megoldáspartnere és viszonteladója, az Opensky IT-megoldások bevezetéséért felelős vezetője.

 

„Ma már nem sok olyan szegmense van a gazdaságnak, ahol ne törekednének a termékek és szolgáltatások nyújtását digitális folyamatokkal támogató digitális átalakulás megvalósítására. Akár lehetőségnek látják ezt, akár fenyegetésnek, a DigitalSuite ProcessModeler egyszerűsíti, gyorsítja és biztonságosabbá teszi a digitálisan átalakított folyamatok kiépítését, tesztelését és bevezetését. A szoftverfrissítés a Fujitsu legutóbbi befektetése a piac legátfogóbb és legelérhetőbb digitális átalakulási platformjának szánt RunMyProcess DigitalSuite fejlesztésébe és tökéletesítésébe” – tette hozzá Hiroshi Yazawa, a Fujitsu RunMyProcess vezérigazgatója. 

 

Piaci bevezetés

A már világszerte megrendelhető új modul a Fujitsu RunMyProcess által kínált DigitalSuite platform szerves része. 

 

_______________

* A RunMyProcess DigitalSuite segítségével a szervezetek gyorsan és biztonságosan kiépíthetik, tesztelhetik, bevezethetik és skálázhatják a digitális üzleti folyamatokat a helyi telepítésű, felhő és mobilkörnyezetekben összekapcsoló, eszközfüggetlen alkalmazásokat. A RunMyProcess-szel a legkomplexebb üzleti folyamatok is modellezhetők és észszerűsíthetők úgy, hogy közben a meglévő rendszereket és szolgáltatásokat – legyen szó felhőszolgáltatásokról (pl. Office 365) vagy helyben telepített megoldásokról (pl. SAP) – integrálják az okostelefonokkal, táblagépekkel, PC-kkel, a hordható technológiával és más mobileszközökkel. Ennek eredményeképpen a felhasználóknak bárhol és bármikor zökkenőmentes használati élményben lehet része. Az előre kiépített csatlakozásokkal rendelkező platformon az ügyfelek gyorsabban kifejleszthetik a csatlakoztatott alkalmazásokat, hónapok helyett napok alatt bevezethetik és rövid időn belül több ezer felhasználóra skálázhatják őket.