Az E.ON a legvonzóbb hazai energiacég

forrás: Prím Online, 2020. május 22. 13:15

Az E.ON Hungária lett Magyarország legvonzóbb munkahelye az energiaszektorban a Randstad magyarországi Employer Branding felmérésében. Az E.ON Hungária cégcsoport több mint 5 ezer elkötelezett munkavállalót foglalkoztat, nagy hangsúlyt fektet az esélyegyenlőségre, a folyamatos képzésre és a motiváló munkakörnyezet kialakítására is. 

A világ legnagyobb, 33 országban zajló független munkáltatói márkakutatásán, a Randstad Employer Brand Research magyarországi felmérésén – melynek adatfelvétele január közepén zárult – a munkavállalók az E.ON-t választották a legvonzóbb munkáltatónak az energiaszektorban. 

 

„Nagyon örülünk az elismerésnek, büszkék vagyunk arra, hogy az energiaszolgáltatók között Magyarország legvonzóbb munkáltatója vagyunk. Ezt a sikert elsősorban munkatársainknak köszönhetjük, vállalatunk legnagyobb értékét ők jelentik. Célunk, hogy ezt az elismerést a jövőben is megőrizzük és ehhez nagyon jó úton járunk: megbecsüljük a munkatársainkat, számítunk a szaktudásukra, innovatív, inspiráló munkakörnyezetet kínálunk, a legmodernebb technológiákat használjuk. Mindezek mellett a fenntarthatóság közös ügyünk: felelősen viselkedünk a környezetünkkel, a munkatársainkkal és az ügyfeleinkkel” – mondta Kiss Attila, az E.ON Hungária elnök-vezérigazgatója.

 

 

Az E.ON Hungária cégcsoport több mint 20 éve kínál munkatársainak hosszútávú, megbízható és stabil munkahelyet. Az energiavállalatnál több mint 5 ezer kiválóan képzett, elkötelezett, odaadó szakember dolgozik. Az E.ON számára nagyon fontos, hogy munkatársai a legújabb nemzetközi és technológiai megoldások szakértői legyenek, ezért nagy figyelmet fordítanak a folyamatos képzésre és az új, fiatal tehetségek bevonására.  A vonzó bérek mellett nagy hangsúlyt fektetnek a motiváló munkahelyi környezet kialakítására, az esélyegyenlőségre és dolgozóik elégedettségére is. 

 

„Munkatársaink különbözőek személyiségükben, képességeikben, munkastílusukban, változatos oktatási háttérrel, illetve szakmai tapasztalattal csatlakoztak cégünkhöz. De éppen ebben rejlik az erősségünk: bármennyire különbözőek vagyunk, értékeljük és elismerjük egymás ismereteit és erőfeszítéseit, mert hiszünk abban, hogy együtt alakítjuk a jövő energiavilágát” – hangsúlyozta dr. Janka Mária, az E.ON Hungária személyzeti és szervezeti igazgatója.