Elérhető a Razer Kishi univerzális játékvezérlő

forrás: Prím Online, 2020. június 12. 13:17

A Razer bejelentette, hogy a Razer Kishi Universal Gaming Controller for Android (Android rendszerekhez szánt Razer Kishi univerzális játékvezérlő) - egy új mobil tartozék, amely idén januárjában két „Best of CES” díjat is szerzett - már elérhető. Az iPhone verzió a tervek szerint idén nyáron érkezik.

A Razer Kishi a kattintható analóg karoknak, a számos előlapi és multifunkciós gombnak, valamint a nyolcutas D-padnak köszönhetően olyan fejlett játékfunkciókat ad a mobil játékosok kezébe, mint a megnövelt pontosság, vagy a kibővített irányítás. Az eszköz két analóg ravasszal (trigger) és két ütközővel (bumper) is rendelkezik a bárhol elérhető, felsőkategóriás, konzolszintű játékélmény érdekében.

 

 

 

A Razer Kishi rugalmas kialakítása révén az Android okostelefonok széles skáláját támogatja, a közvetlen USB-C kapcsolat pedig gyakorlatilag kiküszöböli az input lagot, így a felhasználók rendkívül alacsony késleltetés mellett élvezhetik a játékot. A pass-through okostelefon töltés lehetővé teszi az Android játékokkal, valamint a felhő alapú game streaming szolgáltatásokkal, hosszabb időintervallumon át folytatott játékot is.

 

A most már megvásárolható Razer Kishi for Android első alkalommal a Razer CES 2020-as megjelenésén került bejelentésre.

 

Elérhetőség: 

Razer Kishi for Android - Már elérhető - 2020. június 9-től ($79,99 USD / €89,99 ajánlott fogyasztói ár)

Razer Kishi for iOS - Elérhető 2020 nyarától (az ár a későbbiekben kerül meghatározásra)