Operatív igazgatóval erősít a QUADRON

forrás: Prím Online, 2020. június 16. 14:56

Operatív igazgatót szerződtetett a QUADRON Kibervédelmi Kft.: az Indiában született, de már 16 éve Magyarországon élő Nandhini Duraisamy június elsejétől tölti be a vállalat új pozícióját. A több mint 20 éves IT és kiberbiztonsági tapasztalattal rendelkező szakember fő feladata a vállalati hatékonyság és jövedelmezőség maximalizálása lesz, ám fontos szerepet tölt majd be a QUADRON további nemzetközi terjeszkedésében és újabb globális ügyfelekkel való együttműködések kialakításában is. 

Az Indiában született, meghatározó nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkező Nandhini Duraisamy 16 éve él Magyarországon. Két Indiában megszerzett, matematikai és számítástechnikai diploma után itthon, a CEU-n is elvégezte az IT Management mesterképzést. Több mint 20 éves szakmai karrierje során vezette többek között a General Electric kiberbiztonsági, és az Anheuser-Busch InBev európai üzletágának IT biztonsági és irányítási csapatát. Az Affideánál a kockázatelemzés és belső ellenőrzés mellett a felvásárolt vállalatok megfelelő integrációjáért és a teljesítménymenedzsmentért is felelt. 

 

A QUADRON-nál operatív igazgatóként legfőbb feladata a hatékonyság maximalizálása lesz, amelyet a folyamatok és kiadások optimalizásával, új struktúrák kialakításával és a rendelkezése álló erőforrások lehető leghatékonyabb kihasználásával tesz majd lehetővé. Integrációs tapasztalata a QUADRON további növekedésében is fontos szerepet fog játszani: a cég a jövőben organikusan és akár felvásárlások által is terjeszkedni szeretne. 

 

 

 

„Fenntartható működési előny kidolgozására törekszem, ennek keretében egyszerűsített folyamatokra és struktúrákra lesz szükség. Az erre épített működés azonnal érezhető előnyöket hoz majd magával: az egyéni teljesítmények maximalizálódnak, a meghatározott mérőszámok és módszertanok mentén pedig olyan értéklánc alakul ki, amely különösen a mostani, COVID-19 okozta helyzetben nagyon hasznos lesz” – fogalmazott tervei kapcsán Nandhini Duraisamy. 

 

Hosszabb távon Nandhini kiemelten fontos szerepet tölt majd be a QUADRON nemzetközi terjeszkedésében is. „Immár több mint 5 éve vagyunk jelen a közel-keleti piacon, Kuvait és Omán mellett Bahreinben és az Egyesült Arab Emírségekben is dolgozunk, magyar vállalatként évről évre egyedülálló sikereket érünk el a régióban. A hatékonyság maximalizálásával és új struktúrák kiépítésével az idei évben még közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy a Közel-Kelet meghatározó szereplőjévé váljunk és egyre több globális ügyfelet szolgálhassunk ki” – tette hozzá Gulyás Péter, a QUADRON ügyvezetője.