GIF-készítő funkció a Viberen

forrás: Prím Online, 2020. június 23. 09:37

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása elindította a GIF-készítő funkciót, amivel a felhasználók megalkothatják saját vicces és különleges GIF-jeiket a családtagoknak vagy barátoknak. 

Ahogy globálisan nő az azonnali üzenetküldés iránti igény, a Viber legújabb funkciója egy olyan kiegészítése a már meglévő csoportos videó- és hanghívásoknak, csevegéseknek, ami a felhasználók igényeit figyelve követi a legújabb trendeket. Az iOS tulajdonosoknak már lehetőségük van kipróbálni az új GIF-készítőt, ami az Androiddal rendelkezők számára is hamarosan elérhetővé válik. 

 

 

Gyakran előfordul, hogy egy-egy üzenet olvasásakor nem egyértelmű, milyen hangsúllyal írta azt küldője. Habár az emojik a segítségünkre vannak, mégis van egy határ, amin túl nehezebb életszerűen átadni csevegő partnerünknek a mondanivalónk minden részét. A Viber GIF-készítő funkciójának köszönhetően az üzenetváltások sokkal könnyebbé, kifejezőbbé és pontosabbá válnak minden felhasználó számára, mint korábban bármikor. 

 

A Viber felhasználói az alkalmazás bármelyik beszélgetésében készíthetnek rövid videót az applikáció legújabb kamerás kiegészítőjével, vagy akár telefonjuk galériájából is választhatnak egy korábbi videót, amiből ismétlődő GIF készülhet, bumeráng, gyorsított lejátszás vagy fordított módban is.

 

Ahhoz, hogy a felhasználó egy videót új GIF-fé alakítson, nincs más dolga, mint:


„A Viber a nehéz időkben is elkötelezetten támogatja felhasználóit abban, hogy minél több lehetőséggel és módon tudjanak kommunikálni. Ahogy mi a Vibernél mondani szoktuk, ha egy emoji ki tud váltani egy szót, akkor a GIF-ek, és matricák ki tudnak váltani egy egész mondatot. Az egyéni GIF-jeink megjelenésével a felhasználók mostantól sokkal pontosabban, ugyanakkor nagyon szórakoztató módon tudják magukat kifejezni írásban is.” – mondta Ofir Eyal, a Rakuten Viber vezérigazgatója.

 

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=h57cIgjcdow&feature=youtu.be