Új megoldások a Cisco Live! Digital konferencián

forrás: Prím Online, 2020. június 25. 15:23

A Cisco új megoldásokat jelentett be a több mint 100 000 résztvevővel lezajlott a CiscoLive! Digital konferencián. A virtuális eseményen bemutatott innovációk 3 fő területre - az üzletmenet folytonosságára és az ehhez kapcsolódó együttműködéses technológiákra, a szándékalapú hálózatokra és a biztonságra - fókuszáltak.

Mindemellett a Cisco egy sor olyan technológiát és megoldáscsomagot is bemutatott, amelyek a világjárvány és az azt követő időszak során az élet számos területén alkalmazhatóak:

 

Visszatérés az irodába

 

A bejelentésről további részletek a Cisco oldalán olvashatók.

 

 

 

Hálózatok

A Cisco új, szándékalapú hálózati megoldásokat is bejelentett, amelyek célja az üzleti és hálózati műveletek optimalizálása az automatizáció, a hálózati szegmentációt támogató elemzési képességek és a Cisco DNA Center platformjához kapcsolódó fejlesztések révén. Az automatizáció területén bejelentett legfontosabb innovációk:

 

A hálózati szegmentációt támogató elemzések területén bejelentett legfontosabb innovációk:

 

A Cisco DNA Center platformhoz tartozó legfontosabb innovációk:

 

A bejelentésről további részletek a Cisco oldalán olvashatók.

 

Biztonság

A napokban elérhetővé válik a felhasználók számára Cisco felhő alapú biztonsági platformja, a SecureX. A korábban már bemutatott koncepció jelentősen csökkenti a biztonsági rendszerek összetettségét és növeli az átláthatóságot, ami a biztonsági vezetők számára (CISO) az egyik legfontosabb szempont. A megoldás képes azonosítani az ismeretlen fenyegetéseket és automatizálni a munkafolyamatokat, növelve a biztonságot a hálózat egészében, a végpontokon, a felhőben és az alkalmazásokban egyaránt.

 

A Cisco SecureX legfontosabb tulajdonságai:

 

A bejelentésről további részletek a Cisco oldalán olvashatók.