A TCL Communication bemutatja a vadonatúj, megfizethető Alcatel tablet triót

forrás: Prím Online, 2020. július 26. 18:51

A TCL Communication bemutatja az Alcatel táblagépeinek 2020-as termékcsaládját, az Alcatel TKEE MID kids, az Alcatel 1T 7 és az Alcatel 3T 8 (2020) készüléket. Ez a három megfizethető táblagép lehetővé teszi a szülők és a gyerekek számára egyaránt, hogy nagyjából egy családi vacsora és mozizás árából juthassanak hozzá az oktatási anyagokhoz és a szórakoztató élményekhez.   

“Az Alcatel tabletek legújabb portfólióját úgy alkottuk meg, hogy a családok különböző igényeinek feleljenek meg, legyen szó akár otthoni tanulásról, munkáról vagy szórakozásról” – mondta el Jefferson Li, a TCL Communication Smart Mobile Display Division ügyvezető igazgatója. “Az Alcatel tabletek kínálatának további fejlesztése során még nagyobb hangsúlyt fektetünk ezekre az élményekre, amikor a felhasználóknak új, hozzáférhető technológiákra van szükségük, hogy helyt állhassanak a jelenlegi világjárvány okozta otthoni tanulás, munka és kapcsolattartás terén”.    

 

Alcatel TKEE MID  – Tökéletes „játssz és tanulj” digitális tanuló eszköz gyerekeknek 

Az Alcatel TKEE MID tablet az Alcatel 8 hüvelykes TKEE márkájú táblagép első generációja tartalmazza az előfizetéses Kidomi applikációt, mely prémium játékok, könyvek, filmek és TV-műsorok százait kínálja, hogy maximálisan támogassa gyermeke tanulását. A platform által biztosított szülői kontroll és az egyéb funkciók révén a gyerekek biztonságos környezetben tanulhatnak és játszhatnak. A 8 hüvelykes HD IPS kijelző még nagyobb biztonságot nyújt a gyerekek számára, hiszen a TÜV Rheinland nemzetközileg akkreditált szemvédelmi és kényelmi minőségtesztjein megfelelt kijelző jelentősen növeli a szem kényelmét és kiszűri a kékfényt. Ezen felül, az Alcatel TKEE MID tablet kiváló minőségű, színes védőtokkal érkezik, ami megvédi az eszközt a véletlenszerű leesésektől. A táblagép 4G LTE kapcsolattal rendelkezik, így a gyerekek rengeteg online tartalomhoz férhetnek hozzá.   

 

 

Az Alcatel TKEE MID 149 EUR áron lesz elérhető Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Latin-Amerikában, Délkelet-Ázsiában és a Csendes-óceáni térségben 2020 harmadik negyedévétől.    

 

Alcatel 1T 7 4G – Kis méretű tablet videó- és hanghívásokhoz  

A valaha volt legkisebb kerettel rendelkező Alcatel 1T 7 könnyen elfér a kézben. Az Android 10 (Go Edition) rendszerrel ellátott, 7 hüvelykes táblagép még hatékonyabb tárolást és adathasználat kezelést tesz lehetővé a gyorsabb és okosabb használat érdekében. Az Alcatel 1T 7 tervezésekor a családot tartottuk szem előtt. A gyerekek élvezhetik a dedikált Kids üzemmódot, a beépített, könnyen kezelhető szülői kontroll felülettel pedig korlátozható a használati idő, illetve a gyerekek csak az engedélyezett applikációkhoz férhetnek hozzá. Kids üzemmódban egy szemvédő funkció lép életbe, ami csökkenti a kékfény mennyiségét, és enyhíti a szem fáradtságát.  

 

 

Az Alcatel 1T 7 jelenleg a Közel-Keleten, Afrikában, Latin-Amerikában, Európában, Délkelet-Ázsiában és a Csendes-óceáni térségben kapható 89 EUR áron.   

 

Alcatel 3T 8 (2020) – Nagyképernyős érzés pehelykönnyű kivitelben 

A csupán 290 gramm súlyú és 8,75 mm vastag Alcatel 3T 8 (2020) hihetetlenül könnyen hordozható, egy kézben is fogható készülék elfér szinte bármilyen táskában. A 8 hüvelykes kijelzővel biztonságban tudhatja gyermeke szemét a kékfény szűrőnek, az automatikus fényerőnek és az olvasó üzemmódnak köszönhetően, mely fekete-fehérre állítja át a képernyőt. Tökéletes hangzást segítő okos hangszóró rendszerrel van felszerelve, az audio pedig lehetővé teszi, hogy teljesen belemerüljön a lenyűgöző élménybe. 

  

 

A gyerekbarát tablet dedikált Kids üzemmódja megkönnyíti a használatot a gyerekeknek. A szülők egyszerűen eldönthetik, hogy melyik alkalmazáshoz férhetnek hozzá a gyerekek, továbbá időkorlátokat állíthatnak be.  

 

Az Alcatel 3T 8 (2020) készülékkel gyorsabb és okosabb életstílust élhet át. A Miracast által hamarabb kapcsolódhat a TV-hez, valós időben szinkronizálhatja a képernyőket. Ezen kívül, a mindig aktív állapotú Google Assistant-nak köszönhetően az összes kényelmi funkció az ujjában van, hiszen az alkalmazással többek között kezelheti a feladatait, kérdéseket tehet fel, zenéket játszhat le. Támogatja a hanghívásokat, hangüzeneteket és a hangvezérlést is, mellyel megszakítható a zenék és a filmek lejátszása. 

 

Az Alcatel 3T 8 (2020) 2020 harmadik negyedévétől 129 EUR áron lesz kapható Európában, Közel-Keleten, Afrikában, Latin-Amerikában, Délkelet-Ázsiában és a Csendes-óceáni térségben.