Változás a Magyar Telekom Csoport felsővezetésében

forrás: Prím Online, 2020. augusztus 27. 19:07

2020. szeptember 1-jével közös megegyezéssel távozik a T-Systems Magyarország Zrt. és a Magyar Telekom felsővezetéséből Kaszás Zoltán, feladatait átmenetileg Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója veszi át. 

Kaszás Zoltán a vállalat Informatikai megoldások divíziójának vezetése után 2017 januárjától megbízott-, 2017 júniusától pedig kinevezett vezérigazgatóként irányította a hazai IT és rendszerintegrációs piac legnagyobb vállalatát. 

 

„Ezúton szeretnénk megköszönni Zoltán munkáját nemcsak a T-Systems élén és a Magyar Telekom vezetőségében, hanem a hazai digitalizáció támogatásában. Irányítása alatt a T-Systems olyan fontos projektekkel támogatta Magyarország digitalizációját, mint az első hazai, mesterséges intelligencián alapuló digitális üzleti asszisztens, a Vanda kifejlesztése, az első 5G campus network kialakítása, az azonnali fizetés bevezetése több magyarországi pénzügyi szereplőnél, vagy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) megteremtése. További karrierjéhez sok sikert kívánunk” - mondta Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója.