A General Motors a 2019-es év legjobb beszállítói közé választotta a Continental Tire-t

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 6. 16:16

A Continentalt is beválasztotta a General Motors az év beszállítói közé a vállalat 28. Év Beszállítója díjának kitüntetettjeit ünneplő virtuális gálán.

Az esemény során a GM 15 ország 116 legjobb beszállítóját díjazta, amelyek következetesen meghaladták a GM elvárásait, miközben kiemelkedő értéket teremtettek vagy innovációkat léptettek életbe a társaságon belül. A díjátadó ünnepséget eredetileg márciusban, élőben tartották volna meg, azonban a COVID-19 világjárvány hatásainak következtében későbbre halasztották. Az elismerés a 2019-es naptári évben nyújtott beszállítói teljesítményre vonatkozik.

 

A Continental Tire sorozatban harmadik éve, az utóbbi öt év során pedig negyedszer kapta meg ezt az elismerést. „Beszállítóinknak kulcsszerepe van abban, hogy ügyfeleinknek olyan termékeket szállíthassunk, és szolgáltatásokat nyújthassunk, amit megérdemelnek – a díjazott beszállítóknak pedig sikerült jóval meghaladniuk a várakozásainkat” – mondta Shilpan Amin, a GM globális beszerzésért és ellátási láncért felelős alelnöke.

 

„Továbbá úgy gondoljuk, hogy fontos ebben a pillanatban megköszönni a teljes ellátó bázisunknak az utóbbi néhány hónapban a COVID-19 hatásainak enyhítése érdekében tett erőfeszítéseiket” – tette hozzá Amin. „Amellett, hogy biztonságosan újraindíthattuk gyártási műveleteinket, beszállítóink támogatásukkal kulcsszerepet játszottak azokban a kezdeményezéseinkben, melyek célja a frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozók számára eljuttatott lélegeztetőgépek és személyi védőfelszerelések (PPE) számának növelése volt, az életmentés és a közösségek biztonságának megőrzése érekében.”

 

Az Év Beszállítója díj nyerteseit a GM beszerzéssel, tervezéssel, minőséggel, gyártással, valamint logisztikával foglalkozó vezetőiből álló globális csapat választotta ki. A díjakat a termékbeszerzés, a globális beszerzési és gyártási szolgáltatások, az ügyfélszolgálat és értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a logisztika területein nyújtott teljesítmény alapján érdemelték ki a győztesek.