Az örök kedvenc - a bébihinta

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 5. 20:09

A babahinták a legkedveltebb gyerekjátékok közé tartoznak. Egész évben használhatjuk őket az időjárástól függetlenül is, de a lakásba is felszerelhetünk egyet. Ha nem szeretnénk fúrni-faragni, választhatunk hintáztató szerkezeteket is, amiben a kisgyerekek a hintázás élményét élhetik át. Hintázni jó. Fejleszt, megnyugtat és felnőttkorig elkísér. Ki tudna ellenállni a függőhinták, függőágyak hívogató kényelmének, amik egyre nagyobb számban vannak jelen kertekben, erkélyeken? 

A hintázás pozitív egészségügyi előnyökkel jár. Pár hetes kortól érdemes kihasználni a hintákban rejlő lehetőségeket. A bébihinták és az egyéb eszközök hintáztató funkciói pótolhatatlan segítséget jelentenek a családok számára. Ha csak egy pár percre kell letenni a kicsit, ennél jobb helye nem is lehetne! Az ütemes mozgás fejleszti a térérzékelést és a pszichomotoros készségeket, valamint a ritmusérzéket. 

 

Míg a hagyományos babahinták csak a szülők aktív jelenléte mellett működnek, az elektromos meghajtású hintáztató eszközök a hintákat anélkül is mozgásban tartják, hogy erőt kellene kifejteni. Ez manapság egyre népszerűbb. A Baby Lion várja viszonteladók jelentkezését, akik szívesen részt vennének termékeik minél szélesebb körű megismertetésében.

 
 

Önműködő babahinták a nyugodt családért

 

Ha szeretnéd a kisbabát fejlesztő mozgással lefoglalni, de nincs sok helyed vagy rossz az idő, válaszd a bébihintát! A hintázó eszközök különböző rezgési vagy lengési sebességgel működnek. A szerkezetek csendesek, igény esetén beépített dallamok segítik a babák ellazulását. A babahinták többpontos biztonsági övvel védik a beleültetett örökmozgókat, egyes modellek háttámlája több fokozatban dönthető annak érdekében, hogy csecsemők számára is megfeleljen.

 

A Baby Lion áruház kínálatában számos pihenésre és játékhoz használható, hintázó funkcióval ellátott termék található. Az elektronikus hinta mellett pihenőszékek és a hintáztatható lábakkal felszerelt utazóágy is található, melyek kiegészítő funkcióként biztosítják a hintázás élményét. Ha lehetséges, válaszd a hinta funkcióval ellátott szülőbarát babatermékeket, gyermeked hálás lesz érte.

 

Kombinált hinták

 

A pihenőszékkel kombinált Lionelo Henny interaktív hintaszék kecses szerkezete minden családi otthon dísze lehet. A 12 kg-ig terhelhető szerkezet 5 hintázási sebességgel működik. Kényelmes, dönthető háttámlájú, szúnyoghálóval ellátott, elfordítható ülőrésze újszülöttek részére is átalakítható.

 

Nyugodtan aludhatnak, pihenhetnek benne, és a székhez tartozó játékokkal el is foglalhatják magukat. A pihenést a nyugtató zenét és természethangokat lejátszó hangszóró segíti. A szerkezet kompakt méreteinek köszönhetően kiválóan alkalmas kisebb lakásokba is. Az egyéni élethelyzetektől függően elemről vagy akkumulátorral is működtethető.