Kedvenceink egészsége elsődleges

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 16. 09:24

Akinek van házi kedvence, az tudja, hogy az állatok egészsége szempontjából elsődleges szerepet játszik a megfelelő táplálék. Éppen ezért mindent meg kell tennünk azért, hogy segítsünk csökkenteni a különböző eledelekben előforduló, allergiát okozó adalékok hatásait. 

Nem kell beletörődni

 

Napjainkban sajnos el kell fogadnunk, hogy a négylábúak számára kifejlesztett táplálék igen nagy százaléka tartalmaz mesterséges és a szervezetre negatívan ható adalékanyagot. Ez a legtöbb esetben allergizál, különböző tüneteket okoz, mint amilyenek a vakarózás, hasmenés, szőrhullás, vese- és májproblémák vagy épp étvágytalanság. Ha unod már, hogy ezeknek a tüneteit kell, hogy csillapítsd különböző formában, akkor ideje átgondolni, hogy milyen lehetőségek állnak előtted, hogy kedvencednek egészséges és boldog életet biztosíts!

 

A különféle drága gyógyszerek semmiképp nem hozhatnak tartós és végleges hatást, hiszen ebben az esetben nem az immunrendszer gyógyítja meg magát, hanem a gyógyszer fejt ki védelmet. Így ha az kiürül a szervezetből, akkor bármikor újra visszatérhet az érzékenység. 

 

Éppen ezért a többség egy maradandó és tartós variációt keres, ami garantáltan felébreszti a négylábúak immunrendszerét. Jó hír, hogy van megoldás, ami természetes és maximálisan megbízható. Kíváncsi vagy rá?

 

Huminsav minden négylábúnak!

 

A HUMAC termékei huminsavat tartalmaznak, ami egy természetes, mégis kevéssé ismert anyag, hatékonyan megköti az állat szervezetébe bekerülő méreganyagokat, majd azokat természetes módon kivezeti. Ezzel együtt serkenti a bélműködést és az immunrendszert is, hogy képes legyen megbirkózni a különböző allergiát okozó anyagokkal. Ezt úgy éri el, hogy segíti a bélrendszert a jó baktériumok szaporodásában. Segíti az emésztést és a nyomelemek felszívódását, emellett pedig jelentősen csökkenti a szabadgyökök elszaporodását, ami ahhoz vezet, hogy csökkenti a gyulladásokat, a krónikus betegségekre való hajlamot és az öregedési folyamatok gyorsulását. 

 

Az adagolása is rendkívül egyszerű és költséghatékony. Egy adag nagyjából 20-60 forintba kerül, és szerencsére igen könnyű beadni a négylábúaknak. Elég csak a megfelelő mennyiséget rászórni az ételükre, amit így könnyedén bevisznek a szervezetükbe. Mivel ez egy természetes anyag, így nem okoz mellékhatásokat, és nem várt következményei sincsenek. 

 

Amit eredményez, az pedig egy vidám, egészséges és élettel teli házi kedvenc, ami mindig készen áll a játékra, valamint megszűnnek nála a különféle kellemetlen tünetek. Kell ennél több?

 

Ha pedig úgy érzed, hogy nem vált be nálatok, mert a kedvenced nem eszi meg, esetleg nem hozza a várt hatást, akkor a HUMAC webáruházban 60 napig visszafizetik az árát. Nincs kockázat, csak boldog és kiegyensúlyozott állat!