Az Ingenico csatlakozott a Worldline-hoz

forrás: Prím Online, 2020. november 3. 19:44

A Worldline bejelentette, hogy az Ingenico megvásárlásával új piacvezetővé lépett elő a nemzetközi pénzforgalom területén. A Worldline elkötelezett az olyan fizetési megoldások működtetése mellett, amelyek életképes gazdasági növekedést tesznek lehetővé, és erősítik a társadalmi bizalmat a korszerű fizetési lehetőségek iránt. Globális jelenlétével, valamint a kiváló megoldások, az innováció és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségével a Worldline felgyorsítja az európai fizetési iparág fejlődését.

A kereskedők olyan megoldásokra és szolgáltatásokra számíthatnak, amelyek támogatják növekedésüket, valamint a digitális fizetési módok szélesebb skáláját kínálják számukra a működési hatékonyság és az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében.

 

Gilles Grapinet, a Worldline elnöke és ügyvezető igazgatója elmondta: „Ez egy nagyon izgalmas mérföldkő a Worldline számára. A globális méret és képességek birtokában teljes egészében átalakítottuk vállalatcsoportunkat annak érdekében, hogy minden eddiginél jobban támogathassuk ügyfeleinket, kereskedői- és banki partnereinket, lehetővé téve számukra, hogy a korszerű elektronikus fizetési szolgáltatásokra támaszkodjanak. Növekedésünk egyik záloga a digitális átalakítási stratégiánk, amelynek keretében minden eddiginél jobban elköteleztük magunkat, hogy hozzájáruljunk a gazdaság fenntartható növekedéséhez. Mindezt a lehető legmagasabb szintű társadalmi és környezeti felelősség mellett tesszük. A jelenlegi nehéz időszak ellenére, még soha nem voltam ilyen magabiztos a csoportban rejlő potenciállal és annak jövőjével kapcsolatban, beleértve mind a 20.000 munkatársunkat is."

 

Az új Worldline dióhéjban:

 

 

 

Egyedülálló értékajánlat az ügyfelek számára

Egyesült a Worldline fizetési folyamatainak széles hálózata és a nemzetközi elfogadások terén szerzett szakértelme, és az Ingenico globális tapasztalata. A Worldline így versenyképes választás a kereskedők számára, ami páratlan lefedettséget kínál a teljes fizetési értéklánc során, az online-, a fizikai- és a speciális vertikális fizetési megoldások egyedülálló kombinációjával.

 

Páratlan világszintű jelenlét és határokon átnyúló szakértelem a multinacionális szereplők kiszolgálására

A Worldline Európa-szerte jelen van, többek között vezető pozícióval rendelkezik Németországban, Ausztriában, Svájcban, erős pozícióval rendelkezik az északi országokban, és kiváló hozzáférést biztosít a francia bankokhoz és kereskedőkhöz, az Ingenico csatlakozásával pedig Magyarországon is piacvezető szerepet vállal. Ez a földrajzi jelenlét és méret jelentős előnyöket nyújt a multinacionális kereskedők számára, továbbfejlesztett ajánlatokat kínálva az ügyfeleknek. Ezek segítségével növelhetik működési hatékonyságukat és elősegíthetik az innovációt.

 

Megbízható fizetési partner minden méretű kereskedő számára

Az új Worldline képes kielégíteni a kereskedők helyi és globális igényeit. A kiskereskedelemben, a vendéglátásban és a szolgáltató szektorban működő több mint 180.000 kereskedő továbbra is támaszkodhat a Worldline szolgáltatásaira. Az új ügyfelek számára pedig a csatlakozás gyorsabb és egyszerűbb lesz, köszönhetően a kifejezetten kkv-ra szabott digitális megoldásoknak és a hardverfüggetlen elfogadó platformnak.

 

 

Mélyreható tapasztalatok a speciális ágazatok számára

Az új Worldline megkülönböztető erőssége a különböző vertikális piacokra szabott sokrétű és hatékony megoldási portfólió, és a szakértői partnerség az ipar kulcsszereplőivel. Az Ingenico kiskereskedelmi-, utazási-, egészségügyi- és e-kereskedelmi erőforrásaival egészíti ki a Worldline pénzügyi szolgáltatások-, vendéglátás-, üzemanyagkereskedelem-, luxus kiskereskedelem és szállítmányozás területén gyökerező örökségét.

 

A fizetési iparág kiszolgálása a legmodernebb terminálokkal

Az iparág legfejlettebb termináljaihoz történő azonnali hozzáférésének köszönhetően a Worldline kiterjedt globális lábnyommal, és vitathatatlan know-how-val rendelkezik a POS terminálok és egyéb fizetések területén. Azáltal, hogy a Worldline a legjobban testre szabott fizetési elfogadó megoldásokat kínálja a bolti kereskedőknek, innovatív fizetési megoldásokat alkalmaz a maximális vásárlói élmény biztosítása érdekében.

 

Minden eddiginél gyorsabb az e-kereskedelem

A Worldline Európában nagyjából 250.000 e-kereskedelmi ügyféllel, több mint 350 fizetési mód elfogadásával, több mint 150 elfogadó partnerrel és nemzetközileg elismert payment gateway-vel a legnagyobb piaci szereplő a szegmensben. 

 

A pénzügyi szolgáltatások bővítési lehetőségei

Európa legnagyobb fizetési tranzakció feldolgozójaként, a Worldline aktívan formálja a jövő fizetési megoldásait, például a számlaalapú fizetések és az azonnali fizetések területén. Az Ingenico-val történt összeolvadás növeli a Worldline fizetési forgalmát, kiszélesítve a pénzügyi intézményekkel való együttműködési lehetőségeit azon 1.200 pénzintézet mellett, amelyekkel a Worldline már dolgozik, több mint 5,6 milliárd vásárlási tranzakciót bonyolítva le évente.

 

Az innováció a Wordline DNS-ének része

A Worldline kutatás-fejlesztési beruházásai meghaladják a 300 millió eurót. A fizetési-, életviteli- és üzleti tevékenység új módjainak kialakítása érdekében a Worldline folyamatosan vizsgálja a fizetések jövőjét a különböző kutatási területeken keresztül:

 

Fizetési megoldások a fenntartható gazdasági növekedés támogatására

Az Ingenico integrációjával a Worldline a jelentős gazdasági és társadalmi kihívások idején felgyorsítja az áttérést a kevésbé készpénzfüggő gazdasági modell felé felé. Mindeközben biztosítja, hogy ez a folyamat fenntartható, felelősségteljes és társadalmilag befogadó lehessen.

 

A Worldline és az Ingenico tehetségeire támaszkodó szakértelem

A vállalat az egyesülést követően már mintegy 20.000 elhivatott szakértő kollégával működik, és csaknem 50 éves múltra tekint vissza a fizetési iparágban.

 

Sikertörténet, amelyet folytatni kell

Az új Worldline készen áll arra, hogy kulcsszerepet játsszon egy innovatívabb európai fizetési tér kialakításában, valamint az Európán kívüli pénzforgalom jövőjének formálásában is. Az Ingenico globális jelenléte az új piacok felé történő terjeszkedés platformja, amely jelentős lehetőségeket teremt az üzleti növekedés számára.