Járasd csúcsra magad a Viper Ultimate új egerével!

forrás: Prím Online, 2020. november 8. 17:01

Már kapható a CD PROJEKT RED-del közösen megalkotott Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition, amellyel felszerelkezve csúcsra járathatod magadat. Készülj fel a 2020-as év legjobban várt játékmegjelenésére, és urald Night City-t a Razer legnagyobb példányszámban eladott kétkezes kialakítású Viper Ultimate egerének új változatával, a legteljesebb, tripla-A kategóriás élmény érdekében. 

Fedezd fel a hatalmas várost a Razer nagyra értékelt HyperSpeed technológiájával, amely a többi wireless technológiával összehasonlítva stabilabb, valamint 25%-kal gyorsabb vezeték nélküli teljesítményt nyújt. Célozz és tüzelj halálos pontossággal, a Razer Focus+ optikai érzékelővel. A 20 000 DPI érzékenységűre tervezett szenzor akár 99,6%-os felbontási pontosságot, valamint okos-funkciókat kínál. Kaparintsd meg a halhatatlanság kulcsát a 2. generációs Razer optikai egérkapcsolókkal, amelyek szédületes 0,2 ms-os válaszidőt kínálnak, biztosítva, hogy a lehető legjobb játékélményben legyen részed a Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition sebessége és pontossága révén.  

 

 

 

A Razer Chroma RGB által hajtott, mindössze 74 gramm tömegű Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition a Razer Chroma Mouse töltő-dokkoló állomásával érkezik. 

 

 

Szabd testre és módosítsd felszerelésedet, hogy megépítsd a végső Cyberpunk 2077 harci állomást - a Razer Gigantus V2 gamer egérpadokkal, valamint a Cyberpunk 2077-es Razer Arctech Pro telefontok mintákkal, amelyek már elérhetőek a Razer Customs-on.

 

A Viper Ultimate új egere már most elérhető $159,99 USD / €179,99 ajánlott fogyasztói áron kizárólag a Razer.com-on és a Razerstore kiskereskedelmi egységekben.