Online mesterszakos nyílt napok a Corvinuson

forrás: Prím Online, 2020. december 29. 12:50

A Budapesti Corvinus Egyetem 21 mesterszakjával lehet közelebbről megismerkedni 2021. január 4–8. között. Az ötnapos online eseményen szakfelelősök és tanárok mondják el, miért éri meg az ország vezető gazdaság- és társadalomtudományi egyetemének mesterképzéseit választani. A mesterszakos online nyílt napokhoz a Corvinus Facebook oldalán létrehozott eseménynél lehet csatlakozni.

A decemberi alapszakos nyílt napokhoz hasonlóan mesterszakos nyílt napjait is online tartja meg január elején a Budapesti Corvinus Egyetem. A továbbtanulni készülő diákok január 4-től 8-ig minden szükséges információt megtudhatnak az egyetem mesterszakjairól, gyakorlatorientált képzéseiről, a diploma utáni elhelyezkedési lehetőségekről, illetve a jelentkezés módjáról. Emellett az eseményen a Hallgatói Önkormányzat sokszínű tevékenységét is bemutatják a résztvevőknek.   

 

A képzések között megtalálható a Vezetés és szervezés mesterszak, amely 2020-ban felkerült a Financial Times legjobb menedzsment képzéseket listázó nemzetközi listájára, illetve a Közgazdasági elemző mesterszak, amely 2020 őszétől már megújult formával és tartalommal indult el.

 

 

A rendezvény minden nap délután 15 órakor kezdődik. A 21 mesterszakot interaktív formában, közel fél órában mutatják be a szakfelelősök, illetve meghívott vendégük. Ezután pedig a képzés iránt érdeklődő diákok tehetik fel kérdéseiket a bemutatókat tartó szakfelelősöknek, tanároknak. 

 

A rendezvény a Corvinus Facebook oldalán érhető el. A pontos program és a szakos beosztások az egyetem honlapján is megtalálhatóak.