CES 2021: a Kingston bemutatja új NVMe SSD kínálatát

forrás: Prím Online, 2021. január 11. 18:59

A teljes egészében digitális CES 2021 kiállítás alkalmából a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette NVMe SSD fejlesztési ütemtervét. A vállalat ezúttal új formában, a virtuális térben mutatja be a résztvevők számára iparágvezető SSD-meghajtóit. 

A Kingston mindent megtesz azért, hogy 2021-ben is megőrizze vezető pozícióját az SSD-k piacán, az új kliensmeghajtók és adatközponti U.2 NVMe meghajtók szegmensében. A kínálatban szerepelnek a vállalat első PCIe NVMe Gen 4.0 SSD-i, valamint egy új, külső USB 3.2 SSD:

 

„Most, hogy a CES az online világba költözik, több lehetőségünk lesz arra, hogy felvegyük a kapcsolatot a világ új és régebbi technikai közösségeivel. A CES ideális alkalom a Kingston terveinek bemutatására. Nagy várakozással készülünk első Gen 4.0 NVMe SSD-ink és egy új külső meghajtó bevezetésére. Az NVMe területén az összes ügyfélszegmenst le fogjuk fedni, a fogyasztóktól a profi felhasználókon keresztül az adatközpontokig” – mutatott rá Tony Hollingsbee, a Kingston EMEA SSD üzletágának vezetője.