Finoman elegáns, lélegzetelállítóan gyönyörű

forrás: Prím Online, 2021. január 10. 13:51

Talán ezzel a címmel jellemezhetnénk a Thomas Sabo ékszereit. Az 1984-ben alapított márka fő ismérve az elegancia, ami magával ragad. Legyen szó egy egyszerűbb darabról vagy éppen extravagáns ékszerről, a márka kínálatában jó eséllyel bárki megtalálja a megfelelőt. A márka termékei ráadásul tökéletesen alkalmasak a rétegzésre: ha nem tudsz dönteni, melyiket viseld, vedd fel hát mindet! 

A legújabb trendeknek megfelelően megtalálhatsz mindent, amire szükséged van. Az ékszerek és órák jól kombinálhatóak, ráadásul a charmoknak köszönhetően az egyedi megoldások száma végtelen. 

 

Medálok és charmok

 

Egy nyaklánc, karkötő vagy bokalánc attól lesz egyedi, ha a viselője medált is választ hozzá. A medál az idők kezdete óta része a nyakláncoknak, mindig jelent valamit. Megőriz egy emléket, halhatatlanná tesz egy pillanatot. A betűk, csillagjegyek abszolút szimbolikus jelentéssel bírnak, míg a különböző figurák jelképezhetik a házi kedvencet, a meghatározó utazási élményt, a kedvenc helyet, bármit. 

 

A medált, charmot régen amulettnek hívták, olykor varázserőt tulajdonítottak neki. Egy kiválasztott darab bizonyos helyzetben erőt adhat viselőjének. 

 

Karkötők és gyűrűk

 

A kéz ékszerei mindig feltűnést keltenek. A kezünk mindig “kéznél van”, ezáltal szem előtt is. Nemcsak az ápolt kezek, hanem az azokat díszítő ékszerek is jelentéssel, jelentőséggel bírnak. A legegyszerűbb jelkép a jegygyűrű és a karikagyűrű. Itt meghatározott a gyűrű formája, kivitelezése és az ujj, amin viselik.

 

Egy divatékszerként funkciónáló gyűrű esetében nincs semmiféle kikötés. A Thomas Sabo kínálatában lévő gyűrűk nem pusztán díszítőelemek. Akárcsak a medálok esetében, itt is meghatározó a szimbolika, amit az egyes termékek képviselnek.

 

A karkötők szintén szem előtt vannak, hiszen elegánsan tekerednek a csuklóra, kiemelve a kéz finomságát. A változatos, ízléses kivitelezés lehetővé teszi a halmozást ezeknél az ékszereknél is. A charmok itt jelennek meg a legmarkánsabban: nemcsak egy, hanem számos figurát el lehet helyezni a legkisebb karkötőn is.

 

A kézrevalókhoz sorolhatjuk az órákat is, hiszen egy szép darab öltöztet. Olykor nem is kíván más kiegészítőt egy szett, csak egy jól megválasztott karórát.

 

Nyakláncok és fülbevalók

 

A nyak az első pillantásra szem elé kerülő testrész. Találkozáskor a szemkontaktus után rögtön “bekeretezzük” az arcot, amelyhez hozzátartozik a nyak is, rajta a nyaklánccal. Egy jól kiválasztott darab memóriafogasként szolgálhat, segít felidézni a személyt. 

 

Az ékszerek ugyancsak alkalmasak a halmozásra. Különböző hosszúságú láncokkal bohókás, érdekes hatást kelthetünk.

 

Ugyancsak kellemes kiegészítő a fülbevaló, amely főleg a szemeket hangsúlyozza a ragyogása miatt. A szemszínhez és a ruha színéhez passzoló darab harmonikussá teszi a megjelenést.