Megbízható szervizet keres edzőtermi és fitnessgépeinek? Akkor ne görgessen tovább!

forrás: Prím Online, 2021. január 14. 14:54

Valljuk be, egy fitnessterem üzemeltetése nem egyszerű feladat. Számos nagyobb vállalat vagy kisebb vállalkozó kezdett már neki és bukott bele, hiszen nem számolt számos olyan buktatóval, amelyek az edzőterem végét jelenthetik. Nem csak a terem megfelelő marketingjén és az edzeni vágyók odacsábításán van a legnagyobb hangsúly, hanem a megfelelő és minőségi gépek beszerzésén egyaránt. 

Abban az esetben, ha a gépeken szeretne pénzt spórolni, akkor megismerkedhet a közismert mondás (“Olcsó húsnak híg a leve”) jelentésével. Kevésbé megbízható gépek és a nagyszámú látogatottság sosem vezetnek pozitív végkimenetelű eredményhez. Azonban ha rendelkezik egy megfelelő szervizes csapattal, amely magasan képzett szakemberekkel áll rendelkezésére, akkor nem kell aggódnia, gépei jó kezekben lesznek.

 

Megfelelő szakemberek megfelelő időben

 

Amennyiben szeretne belevágni egy edzőterem üzemeltetésébe, vagy felfrissítené kínálatát, akkor mindenképpen érdemes körülnéznie a jelentősebb márkák között, mint a Star Trac, a Nautilus, a Hammer Strength, az AbCoaster, az Impulse, a Stairmaster, a Panatta és még sorolhatnánk. Amennyiben minőségi gépeket vásárol, akkor a későbbiekben sokkal kevesebb gondja lesz azok karbantartásával, és cserélgetés nélkül, hosszú évekig szolgálatára lesznek a látogatók legnagyobb örömére. 

 

Amennyiben szeretne minőségi, de nem teljesen új, felújított vagy használt edzőtermi és fitnessgépeket beszerezni, akkor keresse fel a Mánia Fitness weboldalát, ahol számos nagy név megbízható terméke közül válogathat, kedvezményes áron. 

 

Amennyiben mégis valamilyen probléma adódik a fitness- vagy edzőtermi gépeivel, akkor a Mánia Fitness magasan képzett szakemberei garantáltan a segítségére lesznek. Sokkal megnyugtatóbb úgy működtetni az edzőtermét, ha tudja, hogy ha baj van, akkor van kire számítani. Amennyiben van egy magas szakértelemmel rendelkező és gyors munkát végző csapata, akkor nem kell időlegesen bezárnia kapujait, ezzel csalódást okozva hűséges látogatóinak. 

 

Egy megbízható szerviz legnagyobb előnyei

 

Mindemellett nem csak a gyors “tűzoltás” lényeges, hanem a megfelelő időközönként beiktatott szerviz is. Hiszen ha elsődlegesen a megelőzésre fókuszál, akkor nem fogják kellemetlen meglepetések érni. A megelőzésen alapuló karbantartási programnak köszönhetően nem csak a javítás költsége csökken, de a gépek élettartama is megnő. Egy kis körültekintéssel elkerülhetők a nagyobb kiadások és az esetleges balesetek is kiszűrhetők. 

 

A munkavégzés kifejezetten gyors lehet, amennyiben a szerviz már eleve kapcsolatban áll a legnevesebb gyártókkal és rendelkezik az általuk gyártott, minőségi alkatrészekkel egyaránt. Ennek tükrében a javítási idő lerövidülhet, és ügyfelei továbbra is élvezhetik edzőterme megbízhatóságát.