A Delta Systems a hazai ipari digitalizáció felgyorsítását célozza meg

forrás: Prím Online, 2021. február 20. 14:43

A hazai gyártó- és termelőcégek digitális transzformációjának katalizálása érdekében az ország egyik vezető IT integrátora, a Delta Technologies Nyrt. 100%-os leányvállalata a Delta Systems Kft. és a 28 éve a hazai kutatás-fejlesztés meghatározó szereplőjének számító, Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. stratégia együttműködésbe léptek egymással.

A Delta Systems Kft. mindig is elkötelezett volt az Ipar 4.0 technológiák minél szélesebb körű elterjesztésének ügye iránt, és elismert hazai megoldásszálítóként folyamatosan keresi az együttműködési lehetőségeket a magas hozzáadott értékű hazai kutatólaborokkal és szakmai műhelyekkel.

 

Az együttműködés célja, hogy a hazai vállalatok termelésfejlesztési és automatizációs kihívásaira olyan egyedi, a legmodernebb technológiai elvárásoknak is megfelelő válaszokat adjanak, amelyekkel ügyfeleik képesek lesznek jelentősen növeli a gyártási hatékonyságukat. Mindezt olyan módon, hogy a fejlesztési költségek figyelembe vegyék a hazai piac lehetőségeit, és az együttműködésnek köszönhetően a leginnovatívabb technológiák is elérhető áron állnak a cégek rendelkezésére.

 

Az együttműködés legfontosabb területei: „Zöld Gyártás”, Termeléshatékonysági Monitoring és Vezérlési Rendszerek fejlesztése, egyedi mérnöki modellezések, Mesterséges Intelligencián alapuló sémaanalitikai megoldások.

 

„A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. elsődleges célja, hogy az alkalmazott kutatási eredményeket minél gyorsabban, hatékonyabban a piac rendelkezésére bocsássa. Ezért elengedhetetlenek számunkra az olyan üzleti és technológiai partnerek, akik a piac szereplőivel és a végfelhasználókkal napi kapcsolatban vannak, így közvetítő szerepet játszanak, segítenek a kutatási eredményeket eljuttatni hozzájuk, támpontot adva ezzel a fejlesztési irányvonalak meghatározásához. A Delta Systems Kft. személyében egy ilyen partnerre találtunk. Az itt dolgozó mérnökök, szakemberek a mi kutatóinkkal közösen gondolkodva, a piaci igényeket maximálisan szem előtt tartva, olyan innovatív megoldásokat tudnak szállítani, amely elengedhetetlen a fenntartható gazdasági fejlődés megvalósításához. Bízunk benne, hogy a jövőben közösen támogathatjuk a hazai vállalkozások sikerességét” – nyilatkozott Bognár Ildikó, az intézet Üzletfejlesztési Igazgatója.

 

„Üzleti stratégiánkban mindig is kiemelt hangsúlyt kapott a legmodernebb hazai kutatás-fejlesztési műhelyekkel való szoros együttműködés kialakítása, hogy az ügyfeleink számára minden területen, így az ipari automatizációban is a legmodernebb technológiai megoldásokat tudjuk kínálni. A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.-vel való stratégiai együttműködésünknek köszönhetően az ügyfeleink bármilyen egyedi Ipar 4.0  igényére vagy innovációs elképzelésére tudunk professzionális megoldást kínálni, akár egyedi fejlesztésben” – mondta Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezető igazgatója.