Indul a Telekom 24 órás gyakornoki kiválasztása

forrás: Prím Online, 2021. május 5. 09:54

A hazai telekommunikációs szektor legvonzóbb munkahelyének választott* Magyar Telekom ismét várja egyetemisták jelentkezését Kickstart gyakornoki programjára. A toborzási folyamat különlegessége, hogy a kiválasztás garantáltan 24 óra alatt megtörténik. A jelentkezés május 20-án délben indul, másnapra kiderül, ki az a 22 tehetség, akik azonnal elindíthatják karrierjüket a Telekomnál.

A Magyar Telekomhoz jelentkező hallgatók ismét bizonyíthatják, hogy nincs szükség több időre karrierjük elindításához, mint amennyi ideig elérhető egy videó Insta storyban. Az ország legnagyobb infokommunikációs vállalata ugyanis egyedülálló toborzási megoldással keresi az új tehetségeket: 24 óra leforgása alatt 22 Kickstart gyakornokot szerződtet. „A korábban nagy sikert arató 24 órás kiválasztási folyamatunkat idén összevontuk gyakornoki Kickstart programunkkal. A digitális toborzás segítségével rekordidő alatt kiválasztjuk a legtehetségesebb fiatalokat, akik számára az egyéves programban felelősséggel járó szakmai feladatokat, agilis keretrendszerben való működést és kiemelkedő képzési portfóliót biztosítunk. A program leteltével szeretnénk, ha minél több fiatal csatlakozna hozzánk főállásban is, annak érdekében, hogy friss szemléletük és agilis kompetenciájuk által továbbra is közösen dolgozhassunk Magyarország digitalizációján.” – foglalta össze a program legfontosabb elemeit Friedl Zsuzsanna, a Magyar Telekom Chief People Officere.

 

 

22 karrier kezdődhet mindössze 24 óra alatt

Az online regisztrációs felület május 20-án 12:00-kor nyílik meg és 18:00-ig van lehetősége a fiataloknak pályázni egy egyszerű online regisztrációval, melynek része egy néhány kérdésből álló videóinterjú is. A Telekom HR-szakemberei folyamatosan értékelik ki a jelentkezéseket. A legjobbak 20-án este meghívást kapnak egy digitális assessment centerre, ahol találkoznak az adott szakterület szakmai vezetőivel is. Az eredményhirdetésre május 21-én kerül sor. A jelöltek többek között olyan népszerű és a munkaerőpiacon értékes kompetenciákra építő IT és műszaki pozíciókra jelentkezhetnek, mint data analyst, Java fejlesztő, Frontend fejlesztő, hálózati mérnök gyakornok. 

 

A toborzás indulásáról és a jelentkezés módjáról a https://www.telekom.hu/rolunk/karrier/kickstart weboldalon és a https://www.instagram.com/telekomkickstart Instagram oldalon kapnak tájékoztatást az érdeklődő fiatalok.

 

_______________

* Randstad Employer Brand Research 2020