Robban az iFaktor influenszer fesztivál

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 22. 10:46

A hazai influenszerek és rajongótáboruk kapcsolatát is erősíti a HG Média Csoport és a Miracoloso Event által szervezett közönség találkozó és szakmai hétvége, ahol nemcsak személyesen lehet  TikTok, Instagram, Youtube sztárokal találkozni, de a gyermekükért aggódó szülők is mélyebb betekintést és tanácsokat kaphatnak a közösségi média világával kapcsolatban. 

Új fesztiválsorozat indul útnak augusztus 28-29-én Budapesten, a MOM Sport csarnokban. A fergetegesnek ígérkező közönségtalálkozó elsődleges célközönsége a közösségi média fogyasztók egyre növekvő tábora, akik a kétnapos rendezvényen a legismertebb szereplőkkel, influenszerekkel személyesen is találkozhatnak. Ugyanakkor a szervezők kiemelt figyelmet szentelnek a szülői korosztályra is. A nekik tervezett programok segítenek számukra eligazodni ebben a számukra idegen, ám gyermekeiken keresztül életüket jelentősen befolyásoló világban. 

 

 

TikTok, Instagram, Youtube, Twitch - több, mint ötven kimagasló influenszerrel és gamerrel találkozhatnak az érdeklődők és készíthetnek velük közös fotót - vagy éppen beszélgethetnek velük a VIP lounge-ban. A fellépők, szereplők között lesz  Hollósi Jázmin, WhisperTon, Lady Szomjas, Makk Adri, Schobert Lara, Forstner Csenge, Zsozé Atya, Csecse Attila, Sütő Karcsy, Trunk Tomi, Csonka András, Bereznay Dániel, Kiss Ádám és még sokan mások. 

 

Délelőttönként pedig a közönségtalálkozók mellett a Star Wars jelmezes tagjaival is találkozhatnak az érdeklődők. Lesz szinkronverseny, táncbemutató, TikTok tehetségkutató, rövid beszélgetések ismert és sikeres influenszerekkel, könyvdedikálás, edukációs előadások szülőknek (szakjogászokkal, generációs szakértőkkel, pszichológusokkal, social média szakértőkkel lehet majd beszélgetni). A délutáni, esti programokban a zenei előadók legfrissebb generációjának képviselői - mint  Burai Krisztián, T Danny, Valmar Duó, Brno X Spacc, Miskovits Marci - lépnek fel.