Itt az ideje a post-Covid tünetek orvoslásának

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 30. 15:51

A gazdálkodó szervezetek az elmúlt másfél évben hatalmas traumán estek át. 2021 nyarától a post-Covid tünetek feltérképezése, hatásainak javítása folyik. 

A cégek többsége a három hullám csapásai alatt már megértette, csak akkor éli túl a válságot, ha szervezetét alkalmazkodóképessé teszi. A minden váratlanra gyorsan reagáló, új normális szervezetet a legtöbben a pandémia nyomása alatt, kényszerből hozták létre. A kényszer azonban az elkerülhetetlen változás előmozdítója, felgyorsítója is lett.  Érdemes elgondolkodni azon, hogy a hatalmas válsághelyzet jót tett a cégek fejlődésének, vagy sem.  

 

 
 
A következő időszak legfontosabb feladata a gyökeresen megváltozott vállalati, vállalkozás-szervezetek célrendszerének, vezetési stílusának megszilárdítása, a krízis utóhatásainak kivédése, a gyermekbetegségek orvoslása.  
 
 
Ehhez nyújtanak segítséget a PP Konferenciaközpont  és a BKIK által szervezett konferencia szakértő előadói, a szervezetfejlesztési szakmai legkiválóbbjai. 
 
 
Szeptember 16-án a Szervezetfejlesztés – 2021 című, évről-évre visszatérő PP Konferencián várják a kkv-döntéshozókat, a gazdálkodó szervezetek tulajdonosait, első számú vezetőit, a középvezetőket, HR-es szakembereket, pénzügyi, vezetői és informatikai, válságmenedzselési tanácsadókat. Sokat tanulhatunk egymástól! Beszéljük meg, hogyan fordítsuk a pandémia tapasztalatait előnnyé! 
 
 
A konferenciára helyszíni részvételre, távoli, videón megtekintésre és a kettőre együtt is lehet regisztrálni.
 
 
A helyszínre jövőknek grátisz networking, amin üzleti kapcsolatokat is köthetnek a többi résztvevővel.
 

Részletes program és earlybird-kedvezményes regisztráció