Szívdobbanás számláló: a dicsőség mellett 1 millió lájkot is hoz egy érem

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 8. 17:30

Az idei nyár a kimaradt lehetőségek bepótolásáról szólt: kikapcsolódás, családi találkozók, utazás, szabadtéri élmények és világméretű sportesemények, amelyek alatt ismét együtt dobbanhatott a szívünk a bajnokainkért. Egy valami azonban nem tért vissza a régi kerékvágásba, idén üres vagy félig telt lelátók előtt mérettették meg magukat a sportolóink. Ez azonban nem akadályozta meg a magyar szurkolókat abban, hogy minden eddiginél hangosabban bíztassák kedvenceiket a helyszínek helyett a digitális térben, bizonyítva ezzel, hogy a szurkolásban valóban nincsenek korlátok.

A Telekom nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy eljuttatja a sportolóknak azokat a hihetetlenül pozitív visszajelzéseket és végtelen buzdítást, amit élőben most nem kaphattak meg. Ezért nyár elején létrehozta legújabb digitális fejlesztését, a Szívdobbanás számlálót, ami a világesemények alatt folyamatosan monitorozta a netet és gyűjtötte az adott sportolónak küldött pozitív reakciókat, hozzászólásokat, majd komment formájában el is juttatta közvetlenül a sportolóknak. Így bajnokaink is láthatták, otthonról több millió magyar szíve dobban értük egyszerre.

 

 

“Hiszünk a digitalizáció erejében és abban, hogy képes összekötni az embereket akkor is, ha személyesen nem lehetnek jelen. A szurkolás közösségi élmény, szerettük volna, hogy a korlátozások ellenére is az maradjon. Ezért a Szívdobbanás számlálónkkal egész nyáron gyűjtöttük a digitális térben a szurkolók támogatását, így mostanáig 17 373 091 bíztató szívdobbanást juttattunk el sportolóinknak” – mondta el Szabó Béla Attila, a Telekom márka és kereskedelmi kommunikációs igazgatója.

 

Ebben a megváltozott helyzetben az egyéni és csapatteljesítmények által kiváltott eufória fokmérője tehát nem a hangos ujjongás, hanem a kommentek és pozitív reakciók voltak szerte a közösségi médiában. Azonban a digitális támogatásnak is úgy van igazi ereje, ha láthatóvá válik, valóban egyszerre dobban az ország szíve a sportolóinkért. A Szívdobbanás számláló ezt tette lehetővé, azáltal, hogy összegyűjtötte a netes támogatásokat, kézzelfoghatóvá vált a sportolóink számára, hogy egy ország áll mögöttük. Egy-egy jó helyezéssel nem csak a bajnokok értek fel a csúcsra, éremszerzéskor a Szívdobbanás számláló is extra aktivitást mutatott: az érem mellé átlagosan 1 millió támogató reakciót és kommentet is bezsebelhettek bajnokaink. De nem csak a sikerek, hanem már a mieink teljesítménye is megdobbantotta a magyar szurkolók szívét: csak a magyar válogatott hivatalos oldalai több mint 100 ezer reakciót gyűjtöttek össze egy-egy meccs idején.