Recept a tökéletes lánybúcsúhoz!

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 1. 09:46

Ha egy kedves barátnőd férjhez megy, az mindig hatalmas nagy lánybúcsúért kiált. Érdemes időben elkezdeni a szervezést, és végiggondolni, minek örülne az újdonsült menyasszony igazán. Adunk néhány hasznos tippet, hogyan rázzátok fel a bulit!

Zártkörű buli

 

Az első és legfontosabb a szervezés során a lánybúcsú kereteinek meghatározása. Jellemzően két típusra oszthatjuk ezt. A zártkörű lánybúcsú során egy helyszínen, bérelt vagy saját lakásban, házban várjátok a menyasszonyt, különböző játékokat játszotok és buliztok helyben.

 

Ilyen esetben szuper ötlet, ha ti magatok díszítitek fel a helyszínt, lufikkal, girlandokkal, akár egy fotófalat is összehozhattok, hogy legyen hol szelfizni!

 

Gondoskodjatok az ételekről, italokról, és akár tematikus ételdekorokat is készíthettek. Válasszatok ki a vőlegényről készült fotókat, nyomtassátok ki őket kis méretben, és egy fogpiszkálóra ragasztva tűzzétek bele a süteményekbe. Garantáltan nem marad el a közös nevetés!

 

 

Külsős helyszín

 

Ha szeretnétek kiszabadulni, és az egész várost bevonni a lánybúcsúba, remek lehetőségek várnak rátok. Járjátok be a kedvenc helyeket, és tegyétek próbára a menyasszony leendő férjéről való tudását. 

 

Ha pedig szeretnétek kompromisszumra jutni mindkét esetet illetően, kössétek össze a kellemeset a hasznossal. Az igazi felejthetetlen élményért próbáljátok ki a luxus limuzin bérlést a Partylimuzin segítségével!

 

A limuzin bérlés által kényelmesen és elegánsan utazhattok egyik helyszínről a másikra. A menyasszonynak garantáltan leesik az álla ettől a meglepetéstől, és valami olyasmit csinálhat a Nagy nap előtt, amit még soha!

 

Saját sofőr vár majd benneteket, aki elegáns egyenruhában nyit ajtót és tölt pezsgőt nektek. Lesi minden kívánságotokat a helyszíneket illetően, és készségesen alkalmazkodik az igényeitekhez.

 

Lenyűgöző panoráma

 

A limuzin bérlés nem csak, hogy valódi luxus hangulatot kölcsönöz, de a kialakításának köszönhetően egy teljesen új szemszögből mutatja be a várost. A panoráma tető és ablakok segítségével hátradőlve élvezhetitek a város fényeit.

 

Ha pedig igazán belelendültök a partyba, a tetőablakon kinézve élvezhetitek a csodás szellőt!

 

Játékok

 

Elsőként a klasszikus “Én még soha…” játékra invitálunk benneteket. Ennek a lényege az, hogy a soron következő játékosnak egy olyan állítást kell mondania, amit még soha nem csinált, nem élt át. Aki a társaságban azonban járt már ilyen cipőben, bele kell kortyolnia az italába, majd jöhet a következő a sorban.

 

Klasszikus lánybúcsús játéknak számít, ha a vőlegényről készült fotókból puzzle-t készítünk, amelyet a menyasszonynak kell kiraknia. Ezt egy kicsit megfűszerezve készítsünk egy füzetet, amelyre több híresség és a vőlegény testrészeit ragasztjuk. A menyasszonynak ki kell találnia, melyik tartozik szíve választottjához. Garantált lesz a kacagás!

 

Szervezzetek tökéletes lánybúcsút a Partylimuzin segítségével! Utazzatok kényelmesen, és élvezzétek a fergeteges hangulatot és a látványt!