A szépségápolás elengedhetetlen kellékei

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 1. 13:10

Minden szakmában fontos, hogy hozzuk a kellő professzionalitást, s ebben a rendelkezésre álló eszközök is segítenek nekünk. A kozmetikai, körmös szakmában például minden kelléknek megvan a maga szerepe.

De milyen elengedhetetlen munkaeszközökre lesz szükségünk? Nos, kezdhetjük mindjárt a szikepengével. A következő pár sorban kicsit komolyabban körbejárjuk a témát és megtudhatod, hogy milyen előnyei vannak ezen kozmetikai szerszámoknak.

 

Kozmetikai munkaeszközök - Mire van szükség?

 

Manapság csak olyan helyre mennek vissza a kliensek, ahol elégedettek voltak a szolgáltatás minőségével. Valószínűleg te sem éreznéd máshogy. Éppen ezért, szolgáltatóként neked is ügyelned kell a részletekre. A fizikai környezet és az emberekkel való bánásmód mellett azonban a tárgyi eszközök minőségére is nagy hangsúlyt kell fektetni. 

 

A műkörömépítő kellékek között mindennek szerepelnie kell. Ilyen például a bőrfeltoló, a bőrnyeső, a kaparó, a spatula, az olló, a reszelő, a szike, na és persze a lakkok és a díszítőkellékek. Ha ezeket megtalálod az eszköztáradban, akkor egy lépéssel közelebb vagy a tökéletes köröm kialakításához. 

 

A szike szerepe

 

A szikéről mindenki hallott már, ha máshonnan nem is, legalább az egészségügyi területről. Ezekhez általában eldobható szikpengéket szereznek be, így egy használatot követően cserélhetjük is azt. 

 

A szikepengét nem merőlegesen, hanem párhuzamosan érdemes használni. A használatot követően el is dobhatjuk, ezeket viszont a veszélyeshulladék-gyűjtőbe kell dobni. 

Ami a legjobb, hogy ezeket nem kell élezni, és steril munkakörülményeket teremtenek. A hátránya talán a penge folyamatos cseréje.

 

Amennyiben neked is be kell szerezned a legfontosabb munkaeszközöket, akkor keresd fel Kések Ollók Webáruház kozmetikai eszközeit!

 

Minőségi szikepengék

 

A szikepenge cseréje tehát két szempontból is fontos, egyrészt megteremtjük segítségével a megfelelő higiéniás feltételeket, másrészt folyamatosan biztosíthatjuk a minőségi munkát. De mi is a helyzet ezekkel a pengékkel? Milyen márkájú darabokat érdemes beszerezni? 

 

Vannak különféle típusú és méretű pengék, amelyekhez más és más pengék illenek. Kapható a piacon egyenes és hajlított penge. A BBraun szikepengék olyan Aesculap steril, orvosi pengék, amelyek mindig élesek.

 

Ezeket a pengéket általában egy csomagban kapjuk kézhez, így az élezési költségeken sokat spórolhatunk is. A biztonságos pedikűrözéshez pedig te magad választhatod ki a megfelelő méretű eszközt. 

 

Ne feledd, hogy a jó munka a minőségi eszközökkel kezdődik! Ne hagyd az utolsó pillanatra a bevásárlást! Látogasd meg te is a Kések Ollók Webáruház kínálatát!