Magyar nyelvű szekció az idei Ignite programjában

forrás: Prím Online, 2021. október 26. 20:04

A Windows 11-ről is szó lesz, sok egyéb újdonság mellett, az idei Microsoft Ignite nemzetközi fejlesztői konferencián, amelyre 2021. november 2. és 4. között kerül sor a virtuális térben. Aki nem tud részt venni az esemény mindhárom napján, az a legfontosabb újdonságokról egy félórás összefoglalót is meghallgathat a Microsoft Magyarország szakértőinek tolmácsolásában. A magyar nyelvű szekció november 3-án, délután 4:30 és 5 óra között lesz. Regisztrálni azonban már most is lehet!

Október elején elérhetővé vált a Windows 11, de még mindig nem tudunk eleget róla. November 2-4-én viszont lesz újra Microsoft Ignite, a Microsoft éves, nemzetközi fejlesztői konferenciája, amelynek az egyik kiemelt témája éppen ez lesz.

 

Olyan előadók szólalnak fel, mint Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója, Scott Guthrie, a cég felhőtechnológiáért és mesterséges intelligenciáért felelős ügyvezető alelnöke, vagy James Phillips, a digitális transzformációs platformért felelős vezető. Lesz szó hibrid munkavégzésről, újgenerációs üzleti megoldásokról, felhőtechnológiai innovációkról és kiberbiztonsági megoldásokról. Ahogy máskor is: lesz képzés, szakértői tanácsadás és lesz mód az ismerkedésre, kapcsolatépítésre is.

 

 

A Microsoft Magyarország az idén először magyar nyelvű szekcióval is csatlakozik az eseményhez, ahol hazai szakértőkkel lehet megbeszélni az Ignite-on elhangzottakat. A magyar szekcióban november 3-án délután fél öttől a Microsoft Magyarország szakértői foglalják majd össze az Ignite konferenciának kifejezetten a magyar piac számára érdekes újdonságait. A “Minden, amit az Ignite-ról tudni akarsz, de nem volt (lesz) időd meghallgatni” című blokk résztvevői a Microsoft Magyarország részéről Csanak Gabriella, operatív és marketing vezető, Kis Zoltán, a felhőüzletág vezetője, Török Zsolt fejlesztő lesznek, hozzájuk csatlakozik a vállalat egyik kiemelt partnere, a KingSol Zrt. vezérigazgatója. Az előadók, természetesen, szívesen válaszolnak a résztvevők kérdéseire is.

 

Az esemény jó alkalom lesz a hazai közönség tagjaival való találkozóra is. Az időpontot érdemes már most elmenteni a naptárba! Regisztrálni az eseményre itt lehet.