Rekordszámú nevezéssel zárult a 20 éves jubileumi ’Az Év Honlapja’ pályázat

forrás: Prím Online, 2021. november 9. 17:28

Lezárult a 2021-es jubileumi 'Az Év Honlapja' pályázat nevezési időszaka. A versenyre idén rekordszámú nevezés érkezett. 331 honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás, valamint digitális marketing kampány méretteti meg magát összesen 28 kategóriában.

A kategóriák közül továbbra is a Szolgáltatás (38) és az E-kereskedelem (30) a legnépszerűbbek. Emellett ’Az Év Applikációja’ (22), a B2B (24), az Oktatás (26) és az Ipari weboldalak (16) kategóriákban is szoros verseny várható. A szakmai zsűri tagjai még a héten megkezdik a pályázatok értékelését, amely az erős mezőnynek köszönhetően komoly szakmai kihívás és hatalmas felelősség is egyben. 

 

 

Bár a pályázat nevezési időszaka lezárult, a közönségszavazás még tart. A pályázók 2021. november 20-ig mozgósíthatják közösségüket, akik szavazataikkal támogathatják kedvenceiket! 

 

Az egyre fokozódó járványhelyzetben a szervezők a tavalyihoz hasonlóan idén is egy ünnepélyes Díjátadó Roadshow keretében személyesen “viszik házhoz” a nyertesek részére a díjakat. A Roadshow-ra várhatóan december és január közötti időszakban kerül sor. Ez egyben kiváló lehetőséget is biztosít a díjazottak számára, hogy egy videóval üzenhessenek közösségüknek.