Jelentős kedvezményekkel nyit a Xiaomi Store az Arena Mall-ban

forrás: Prím Online, 2021. november 26. 12:24

Április óta tartott zárva, november 27-én 10:00 órakor ünnepélyes keretek között, új üzemeltető partnerrel újra kinyit a Xiaomi Store Arena Mall. A nyitás napján érkező vásárlóknak kihagyhatatlan ajánlatokkal kedveskednek. 

Több mint fél év zárva tartás után, 2021. november 27-én újra megnyílik a Xiaomi Store Aréna Mall, a Xiaomi hivatalos jelenlegi egyetlen budapesti márkaboltja a budapesti Arena Mall üzletközpontban. 

 

A Mi Store-okban a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójának legújabb okostelefonjai és a Xiaomi AIoT és lifestyle termékei egyaránt kaphatóak lesznek: így például okosporszívók, légtisztítók, elektromos rollerek, otthoni biztonsági kamerák, okoskarkötők és még számtalan egyéb okoseszköz. 

 

“A Xiaomi büszkélkedhet a világ legnagyobb okoseszköz ökoszisztémájával, AIoT platformjához ma már több mint 400 millió okoseszköz csatlakozik világszerte. Fontos azonban tudni, hogy nemcsak a mennyiség, hanem a minőség és a biztonság terén is vezet a Xiaomi. A Xiaomi ökoszisztémát védő kiberbiztonsági és adatvédelmi keretrendszert az Internet of Things Security Foundation (IoTSF) a közelmúltban a világ egyik legjobbjaként nevezte meg. A Xiaomi Store Arena Mall ezeket a világszínvonalú készülékeket teszi elérhetővé a magyar vásárlóknak” - mondta el a megnyitó kapcsán Wagner Tibor, a Xiaomi magyarországi Country Managere. Az újranyitásra a bolt az alábbi kihagyhatatlanul kedvezményes ajánlatokkal készül:

 

 

A fenti kedvezmények csak a nyitás napján és kizárólag a készlet erejéig lesznek elérhetőek az üzletben. A boltnyitásra időzített akció remek alkalom a karácsonyi ajándékok beszerzésére kedvezményes áron. A választék nagyon széles, így bármelyik családtagnak, rokonnak, ismerősnek lehet találni megfelelő ajándékot az újranyíló Xiaomi Store Arena Mall kínálatában.

 

Az aktuális esemény kapcsán a vállalat arra figyelmezteti a vásárlókat és érdeklődőket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel tartsák be a kötelező maszkviselést és a megfelelő távolságot egymástól. Ez azonban nem lesz akadálya annak, hogy az üzletben lévő munkatársak válaszoljanak a feltett kérdésekre, és kiszolgálják a vevőket.