A Nothing ear (1) fülhallgató fekete változata Magyarországra is megérkezik

forrás: Prím Online, 2021. december 6. 13:45

A Nothing bejelentette, hogy első terméke, az ear (1) fülhallgató már fekete változatban is elérhető. A pehelysúlyú, teljesen vezeték nélküli fülhallgató matt fekete gumiharanggal, átlátszó tokban érkezik. Az új színváltozat az eredeti ear (1) specifikációihoz hasonlóan akár 34 órányi használatot biztosító tokkal, 11,6 milliméteres hangszóróval és aktív zajszűréssel érkezik.

Az elektronikai márka továbbá azt is bejelentette, hogy ear (1) terméke mostantól karbonsemleges. A Nothing olyan nemzetközileg elismert partnerekkel dolgozik együtt, mint a genfi központú SGS, hogy független felmérést készítsen, és semlegesítse a szén-dioxid-kibocsátást. Az ear (1) 1,78 kilogrammos szén-dioxid kibocsátása az új csomagoláson is szerepel, ami a vállalat reményei szerint hozzásegíti a felhasználókat tudatosabb döntések meghozatalához.

 

 

„A Nothing pozitív változást szeretne elérni. Karbonsemleges ear (1) fülhallgatónk az első lépés a fenntarthatóság felé.” – mondta el Carl Pei, a Nothing vezérigazgatója és társalapítója. “Az ear (1) tökéletesen mutatja, hogy a felhasználók nyitottak az olyan ötletekre, amik felrázzák az iparágat, akár tervezésről, akár értékesítésről van szó. Bízunk abban, hogy a fekete színváltozat is kedvező fogadtatásra talál, és egyre több technológiai márka jelöli termékein a szén-dioxid-kibocsátást.”

 

 

A hivatalos értékesítés kezdete előtt a Nothing az első 100 fekete színű ear (1) fülhallgatót egyedileg gravírozza és értékesíti. A felhasználók a limitált szériát kizárólag a Nothing Kioskban vásárolhatják meg Londonban.

 

 

Magyarországon 2021. december 13-tól mindkét színváltozat elérhető lesz. A fülhallgató jelenleg kizárólag az eMAG-Extreme Digital és a Magyar Telekom kínálatában érhető el, ajánlott bruttó 38.990 forintos áron. 

 

 

A Nothing a közelmúltban ünnepelte egyéves évfordulóját. A vállalat első terméke, az ear (1) az egyik legjobban várt termékbejelentése volt, amiből már több mint 220.00 darabot leszállítottak.