Nem mindegy, melyik Ferihegy parkolás lehetőséget választjuk

forrás: Prím Online, 2022. január 1. 16:53

Sokan vagyunk, akiknek munkából adódó hivatalos ügy miatt repülőre kell szállnunk. Ilyenkor nem mindig van idő a gondos előkészítésre, és a rutinra hagyatkozunk a csomagolástól kezdve a Ferihegy parkolásig.

Üzleti út és gyors előkészületek 

 

Vannak olyan helyzetek, amikor nélkülözhetetlen a személyes jelenlét. Bár mára egyre inkább utat tör magának az online megbeszélések lehetősége, a kulcsfontosságú kérdésekben még mindig a személyes találkozási a főszerep.

 

Amikor egy munkaügy kapcsán repülőre kell szállnunk, gyakran szembesülünk vele, hogy idő átgondolni és előkészíteni az utazást, szinte azonnal a reptéren kell lennünk. Ilyenkor csak a legfontosabb holmijainkat csomagoljuk össze és máris indulhatunk. Van néhány olyan dolog, amire mindenképpen, ebben a szorult helyzetben is érdemes odafigyelni, mert sokat spórolhatunk vele. Nem mindegy, hogy az utazás időtartama alatt melyik parkolási lehetőséget használjuk. 

 

 

Ferihegy parkolás, gyorsan

 

A reptér üzemeltetése során több reptéri parkoló nyitotta meg kapuit az utazók autójának biztonságos elhelyezése érdekében. A Budapest Reptér Parkoló Ferihegy parkolás szolgáltatása kedvező árakat kínál az idelátogatóknak.

 

A reptér közvetlen közelében lévő parkolók használata általában nagyon költséges, egy néhány órás parkolás is akár több ezer forintba kerülhet. Emellett a reptér felé haladó hosszú kocsisorok között nagyon kell figyelnünk, hogy hol kanyarodunk be a parkolóba, hiszen egy rossz döntés, és máris még nagyobb költségekkel számolhatunk a várakozás miatt.

 

A közeli parkolók online foglalási rendszere is nagyon szigorú érkezési időhöz köti a kedvezmények igénybevételét, így akár azzal is szembesülhetünk, hogy többet kell fizetnünk a vártnál. A hosszú kocsisorok között pedig nagy az esély arra, hogy elfelejtjük, hol parkoltunk. A legtöbb parkolóban pedig nincsen műszaki segítség, pedig gyakran előfordul, hogy az utazási idő alatt az akkumulátor lemerül és töltésre van szükség.

 

Egyszerű megoldások

 

A bonyolult megoldások helyett pedig érdemes olyan Ferihegy parkolást választani, ami szolgáltatásaival jobban támogatja a stresszmentes utazást. A Budapest Reptér Parkoló transzferjárattal, kedvezményekkel és műszaki segítségnyújtással igyekszik a szolgáltatást igénybevevők kedvére tenni. Egy hirtelen jött utazásnál pedig nincs is egyszerűbb, mint az egyszerű online foglalási felület használata. A rendszer gyorsan működik és egy visszaigazoló válasz e-mailben meg is kapjuk a parkolóhoz vezető út linkjét, így nincs is más dolgunk, mint a megfelelő navigációs alkalmazás használatával az célponthoz érkezni.

 

A fizetéssel sem kell bajlódni, a számlát elegendő az utazás végeztével rendezni készpénzzel vagy bankkártyával.