ABB globális projektfejlesztési felhívás startup cégek számára

forrás: Prím Online, 2022. március 6. 10:17

Az ABB, a Microsoft és a SynerLeap, az ABB globális innovációs növekedési központja egy globális projektfejlesztési felhívást tesz közzé startup cégek számára. A felhívás témája: Nyílt innováció milliónyi jobb döntés érdekében.

A kihívás során a pályázóknak három fő kategória valamelyikében kell egy megoldást benyújtani: Okos épületek, Intelligens energiaellátás és Disztribúciós megoldások. A jelentkezéseket március folyamán fogadják, mindegyik kategóriának meghatározott kritériumai vannak, a részletek a csatolt dokumentumban, és ezen a linken találhatók: ABB Electrification Startup Challenge: Nyílt innováció milliónyi jobb döntés érdekében

 

 

A három győztes startup egyenként 30 000 dolláros díjat kap, hogy innovatív ötleteiket az ABB-vel és a SynerLeap-pel együttműködve közösen továbbfejlesszék, majd az ABB Ability Marketplaceen keresztül piacra dobják.  A nyertesek emellett az ABB K+F szakértőinek marketing és networking támogatásában is részesülnek, valamint azonnali hozzáférést kapnak az ABB eszközeihez, és lehetőséget arra, hogy az általuk kidolgozott megoldást az ABB legfontosabb csatornáin keresztül közzé tegyék, és a médiában is népszerűsítsétek azt.