Alapítsd meg a cégedet akár otthonról

forrás: Prím Online, 2022. március 22. 16:19

A cégek jogi ügyeit ma már online is intézhetjük, hiszen akár otthonról, akár az irodából lehetőségünk van megbízható jogi szolgáltatást igénybe venni a gyorsaság és rugalmasság érdekében, teljesen kötetlenül.

Jól hangzik? Akkor gyere és tarts velünk, hogy megismerd azt a platformot, amely minderre lehetőséget kínál!

 

Az eKRS megkönnyíti az ügyintézést

 

Az eKRS online jogi ügyintézést tesz lehetővé, amely a KRS Ügyvédi Iroda szolgáltatása jelenlegi és leendő ügyfelei részére. 

 

A felület kifejlesztése mögött elsősorban az a szándék bújt meg, hogy azon partnerek igényeit is megpróbálják kielégíteni, akiknek problémát, nehézséget jelent megszervezni az ügyvédnél való személyes megjelenést, mert rengeteg dolguk van. Az online forma önmagában megoldást kínál erre a problémára. Vajon vannak más előnyei is?

 

 

Milyen cégügyeket intézhetünk így?

 

A cégalapítás, a céggel kapcsolatos változások, az üzletrészek eladása és vétele, a részvények átruházása, sőt, akár végelszámolás is intézhető az eKRS felületén keresztül, amennyiben nincsenek olyan kérdéseink, speciális elvárásaink, amelyek egyébként csak személyesen lennének megválaszolhatóak és megoldhatóak.

 

Online mindig minden könnyebb?

 

Az, hogy ezen a szolgáltatáson keresztül végezzünk el bizonyos feladatokat, lehetővé teszi a kedvező és fix árakat is, mégpedig annak köszönhetően, hogy alapvetően automatizált folyamatokról van szó. 

 

Ahol elvégzendő ügyvédi folyamatok is vannak, ott természetesen ezek sem maradnak el, például a tájékoztatást vagy az ellenjegyzést igénylő ügyeknél ez is az ár részét képezi, sőt, ez is teljesen online zajlik, hacsak nincs erre nézve egyéb kérés.

 

Az alacsony költségeket még tovább csökkenti az, hogy sem időben, sem pedig pénzügyi értelemben nem kell kalkulálni az ügyvédi irodába való elutazással, amely például egy vidéki székhely esetén komolyabb logisztikát és ráfordítást is igényelhet. 

 

Megbízható szolgáltatás

 

Az, hogy valamit gyorsan csinálhatunk és olcsón, önmagában még nem lenne elég, ha jogi ügyintézésről van szó. A KRS Ügyvédi Iroda azonban szakmai gondossággal foglalkozik azzal, hogy a szolgáltatáson keresztül megkötött összes szerződés, s létrehozott irat is mindig megfeleljen a rájuk vonatkozó jogszabályoknak és törvényeknek. 

 

A rendszeren keresztül létrejött iratok ugyanolyan teljes értékűnek számítanak, mintha személyesen lettünk volna jelen a folyamatban, és ennek következtében értelemszerűen bíróság előtt is érvényesíthetőek, kikényszeríthetőek.

 

A rendszer ezenfelül arra is lehetőséget ad, hogy a dokumentumokat később is, bármikor elérhessük, a meglévő regisztrációnkon keresztül ugyanis ezek később is letölthetőek és nyomtathatóak maradnak, így biztosan nem fogjuk elveszíteni őket. 

 

Válasszunk kényelmes, gyors, rugalmas megoldásokat, vigyázzunk a felesleges kiadásokkal, és fordítsuk időnket az igazán fontos dolgokra! Az eKRS rendszerével mindez természetesen lehetővé válik.