Dinamikusan bővíti termékkínálatát hazánkban a Huawei

forrás: Prím Online, 2022. március 25. 15:44

Új okoseszközöket mutatott be március 24-én a Huawei – a 108 megapixeles kamerával felvértezett nova 9 SE okostelefont, az okosbillentyűzetet kínáló legújabb MatePad tabletet, és az okosotthon kialakításában élenjáró WiFi Mesh 3 routert, amelyhez akár 250 eszköz is csatlakoztatható. Március közepétől már hazánkban is elérhető a gyártó első, kifejezetten futóknak kifejlesztett okosórája, a WATCH GT Runner. A vállalat továbbra is nagy fókuszt helyez az okostelefonok értékesítésére, amely új lendületet kapott a közelmúltban megjelent készülékeknek köszönhetően. Mindemellett a viselhető okoseszköz-szegmens is kiemelkedően teljesít, az elmúlt évben 90 százalékkal nőtt az értékesítésük Magyarországon. 

Ismét új okoseszközökkel bővíti magyarországi kínálatát a Huawei. Thomas Liu, a Huawei Technologies Hungary Device Business Group üzletági igazgatója elmondta: „Továbbra is fontos számunkra a magyar piac, ezért is hozunk folyamatosan új okos termékeket Magyarországra. A lehető legtöbb szegmensekben aktívan jelen vagyunk, legyen szó fülhallgatóról, PC-ről, monitorról vagy okostelefonról. A vásárlói visszajelzések is jók, a nemrégiben debütáló zászlóshajó modellünk, a HUAWEI P50 Pro okostelefon várakozáson felül teljesített, és az egyik legnépszerűbb termék volt az 1000 euró feletti okostelefonos szegmensben. Nagyon örülünk, hogy a Huawei márka ismertsége és elismertsége is tovább nőtt a magyarok körében, és bízunk benne, hogy a jövőben is minőségi termékeket tudunk kínálni a magyar felhasználóknak.”

 

HUAWEI nova 9 SE: A fiatal generáció könnyed, pénztárcabarát okostelefonja

A fiatal generációt célzó, innovatív funkciókkal és korszerű dizájnnal megalkotott HUAWEI nova 9 SE készülék nagy teljesítményű kamerarendszerének és integrált videózási funkcióinak köszönhetően új lehetőségeket teremt a felhasználók számára, amelyek segítségével rögzíthetik életük pillanatait.

 

A HUAWEI nova 9 SE-t a magyar piacon jelenleg kapható legtöbb okostelefonnál nagyobb, 108 MP-es felbontású kamerával szerelték fel. A gyengébb fényviszonyok közötti fotózás érdekében a készüléket Szuper Éjszakai Felvétel funkcióval is kiegészítették, valamint, fejlett többkockás zajcsökkentési technológiával rendelkezik, amely növelve a fényerőt, sötét környezetben is képes fényképezni.

 

A vloggerek számára praktikus funkcióként szolgál a nova 9 SE által kínált szimultán első és hátsó kamera felvételi lehetőség, amely segíti a nézet zökkenőmentes átváltását a hátsó kameráról az elülső kamerára, a végén pedig egyetlen fájlként lesz menthető a felvétel. Ezenfelül a Kettős nézet funkciónak köszönhetően egyszerre mindkét perspektívából használható a készülék videózás során, ami egyszerre engedi láttatni, mi történik a felhasználó szeme előtt, és hogyan reagál rá.

 

Mindemellett a nova 9 SE a 66 W-os SuperCharge gyorstöltésnek köszönhetően mindössze 15 perc alatt 60%-ra, míg 36 perc alatt 100%-ra tölthető fel.

 

A HUAWEI nova 9 SE okostelefon három színben kapható: kristálykék, gyöngyfehér és éjfekete. A készülék ajánlott fogyasztói ára: 129.990 Ft.

 

HUAWEI MatePad: intelligens tanulás és kikapcsolódás

A Huawei saját operációs rendszerével, a HarmonyOS-szel felszerelt HUAWEI MatePad elegáns, letisztult vonalat képviseli. A készülék mellé HUAWEI Smart billentyűzet is tartozik, amely automatikusan párosítható a HUAWEI MatePaddel, így a táblagépet hordozható laptoppá alakítja. A billentyűzet összehajtva vékony és masszív elülső és hátsó tokká alakul, amely megvédi a készüléket a karcolásoktól és sérülésektől.

 

A magával ragadó audiovizuális élményhez járul hozzá a 2K felbontású HD kijelző, amely támogatja a többérintéses funkciót. A tablethez külön megvásárolható, második generációs HUAWEI M-Pencil érintőceruza precíz nyomásérzékenységgel bír, így képes a kézírást azonnal szöveggé konvertálni. 

A tabletet úgy tervezték, hogy könnyedén együtt tudjon működni más okoseszközökkel. A „Több ablak egyetlen alkalmazáshoz” funkciónak köszönhetően egyszerre négy alkalmazást követhető nyomon egy kijelzőn, amely nagyban hozzájárul a zökkenőmentes többfeladatos munkavégzéshez.

 

A HUAWEI MatePad 10,4”-os tablet a Huawei HiSilicon Kirin 710A nyolcmagos processzorral van felszerelve. A táblagép két változatban érhető el: LTE és kizárólagos Wi-Fi-s verzió. A készülék nano-SIM kártyanyílással (LTE verzió) rendelkezik, támogatja a Wi-Fi 5 nagysebességű hálózati kapcsolatot, valamint olyan helymeghatározási és navigációs lehetőségeket biztosít, mint a GPS és a BeiDou.

 

Mindemellett a MatePad 7250 mAh akkumulátor-kapacitása rendkívül hosszú használati idő biztosít, így változatos felhasználás mellett is sokoldalú, kitartó társ lehet a mindennapokban, legyen szó irodai vagy otthoni használatról. 

 

A HUAWEI MatePad várhatóan április második felében lesz kapható, ajánlott fogyasztói ára: 129.999 Ft.

 

HUAWEI Mesh WiFi 3: a nagyobb háztartások és kisebb irodák megbízható hálózati megoldása

A HUAWEI WiFi Mesh 3 router nagy teljesítményű, egész otthonra kiterjedő, 2, illetve 3 egységből álló rendszer, amely tökéletes választás azoknak, akik hálózati megoldások széles skáláját szeretnék magukénak tudni. Az új intelligens mesh router támogatja a HarmonyOS Mesh+ rendszert, biztosítva a legjobb Wi-Fi 6 Plus mesh teljesítményt, ezáltal akár 3000 Mbps sebesség is elérhető az eszköz segítségével. A nagy sebesség stabil hálózati hátteret biztosít minden online tevékenységhez, legyen szó 4K filmek és nagy fájlok letöltéséről, számítógépes játékról, online oktatásról vagy irodai alkalmazások használatáról. 

 

A WiFi Mesh 3 támogatja az AX3000 kétsávos hálózatot, amely az 5 GHz-es sávból 2402 Mbps-ig, a 2,4 GHz-es csatornából pedig 574 Mbps-ig terjed. A kétsávos router együttes teljesítménye elegendő lehet az egyre növekvő háztartási felhasználási igények kielégítésére.

 

A HUAWEI WiFi Mesh 3 könnyen beállítható, nem igényel műszaki szakértelmet. A felhasználóknak csak csatlakoztatniuk kell a routereket az áramellátáshoz, és követniük kell a HUAWEI AI Life App utasításait otthoni hálózataik beállításához. NFC-képes Android okostelefon esetén a One-Touch funkciónak köszönhetően akár egyetlen érintéssel is lehetséges csatlakozni az otthoni hálózathoz, így nincs szükség Wi-Fi név vagy jelszó megadására. 

 

A HUAWEI WiFi Mesh 3 egyetlen egysége 200 négyzetméter Wi-Fi-lefedettséget biztosít. A felhasználók összekapcsolhatják a három intelligens routert egy közös mesh hálózat kialakítása érdekében, amely 600 négyzetméteres területen biztosít lefedettséget. Mivel az eszköz kifejezetten nagy háztartások számára készült, a HUAWEI WiFi Mesh 3 akár 250 egyidejűleg csatlakoztatott eszközt is képes támogatni.

 

A HUAWEI WiFi Mesh 3 három adaptív Gigabit WAN/LAN porttal is rendelkezik. Mindemellett szülők számára a beépített szülői felügyeleti beállítások is elérhetőek, amelyek segítségével időkorlátokat és tartalmi korlátozásokat állíthatnak be gyermekeik számára.

 

Az adatvédelmet és a biztonságot a HUAWEI HomeSec védi, amely támogatja a legújabb titkosítási szabványokat, és védi a felhasználókat a rosszindulatú támadásoktól. 

 

A HUAWEI WiFi Mesh 3 várhatóan április közepétől lesz elérhető, a 2 egységből álló szett esetében ajánlott fogyasztói ára: 69.990 Ft, a 3 egységből álló szett esetében ajánlott fogyasztói ára 99.990 Ft. 

 

Dinamikus bővülés a magyar piacon

Március közepe óta kapható Magyarországon a kifejezetten futók számára fejlesztett HUAWEI WATCH GT Runner. Az okosóra nemcsak asszisztense, hanem egyúttal virtuális személyi edzője is lehet használójának. A környezeti és egészségügyi adatok rögzítése alapján a HUAWEI WATCH GT Runner megalapozott, hatékony edzéstervet tud készíteni. Az új okoseszköz a korábbi modelleknél hatékonyabb pulzusmérést, precízebb helymeghatározást és számos egyéb fitnesz- és egészségügyi funkciót kínál.

 

Az egyik legnépszerűbb termékkört jelenleg a viselhető okoseszközök jelentik a magyar piacon. Az ide tartozó termékcsaládok – például a FreeBuds fülhallgatók és a Watch okosórák – értékesítése terén a Huawei közel 90 százalékos növekedést ért el tavaly. 

 

A Huawei Technologies Hungary a közelmúltban különböző szegmensekben több új termékkel is jelentkezett a magyar piacon: január végén mutatta be a vállalat új zászlóshajó készülékeit, a HUAWEI P50 Pro-t és P50 Pocketet, amelyek az előzetes várakozáson felüli népszerűségnek örvendenek a magyar piacon.