Liferay Experience Cloud: elkészült a legújabb digitális élmény platform

forrás: Prím Online, 2022. április 1. 09:49

A Liferay, Inc. bejelentette, hogy egy új felhőalapú DXP-as-a-Service szolgáltatással teszi még egyszerűbbé a vállalatok számára a digitális élmények kialakítását és fejlesztését. A Liferay Experience Cloud (LEC) abban segíti a vállalatokat, hogy újszerű digitális élményeket hozhassanak létre, amelyek segítségével optimalizálhatják ügyfeleik, alkalmazottaik, beszállítóik és eladóik tartalomkezelési, fiókkezelési, elemzési, kereskedelmi, személyre szabási és kevés kód-felhasználást igénylő funkcióit.

"A vállalati szoftverek átalakulását a vállalatokra nehezedő nyomás alakítja, amely nyomás kikényszeríti, hogy a cégek szervezetük minden területén alkalmazzák a digitalizáció előnyeit" – mondta Bryan Cheung, a Liferay vezérigazgatója. "A Software as a Service (SaaS) szolgáltatási modell új lehetőségeket nyitott meg azzal kapcsolatban, hogy a vállalatok gyorsan vezethessék be a digitális megoldásokat, de a SaaS alapvetően korlátolt, miután minden ügyfél ugyanazt a megoldást kapja. A Liferay Experience Clouddal azonban hihetetlenül rugalmas platformot biztosítunk az egyedi megoldásokhoz, a szolgáltatásként kínált szoftverek gyorsaságával és kényelmével."

 

A Liferay Experience Cloud segítségével a szervezetek egyéni megoldások széles skáláját hozhatják létre, beleértve az ügyfélélményeket, a munkavállalói portálokat, valamint a beszállítók, forgalmazók és kiskereskedők számára készült megoldásokat. A back-end integráció a csatlakozók és a felhő-natív API-k segítségével egyszerűsödik, az egyéni kódstruktúra pedig anélkül telepíthető és kezelhető, hogy a frissítések egyszerűsége vagy az új funkciókhoz való hozzáférés veszélybe kerülne. A fogyasztásalapú árképzési modell lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kicsiben kezdjenek, és csak annyit használjanak fel, amennyire szükségük van, mégis gyorsan és könnyen bővíthessék több funkcióval a platformjukat. Az elkészült felületet a Liferay hosztolja a felhőbe és teljeskörűen kezeli azt, így a vállalatoknak nem kell extra költségekkel számolni az üzemeltetés során.

 

 

A Liferay Experience Cloud kiemelt elemei a következők:

 

A Liferay Experience Cloud teljeskörűen menedzselt verziója mellett a Liferay önmenedzselt vagy saját üzemeltetésű verziókat is kínál, így rugalmasan választhatják ki a vállalkozások az egyedi igényeiknek megfelelő infrastrukturális opciót. A Liferay Experience Cloud azonnal elérhető.