A Check Point vezető pozíciót tölt be átfogó biztonsági víziójának köszönhetően

forrás: Prím Online, 2022. április 10. 10:07

A Check Point Software Technologies Ltd.-t, a világ legnagyobb és legmegbízhatóbb software piactere, a G2 12 kategóriában is vezető vállalatként értékelte a 2022 tavaszi jelentésében. A Check Point megoldások a következő generációs tűzfalak, a végpont-védelem, illetve az összetett felhők és a mobil adatok biztonsága kategóriákban kerültek az élre. Ez az elismerés is bizonyítja annak létjogosultságát, hogy a Check Point Software továbbra is a felhő és a telephelyi biztonság integrációjára helyezi a hangsúlyt, miközben megoldásainak teljes körében, akárcsak a központosított, egységesített biztonsági menedzsmentjében javítja a teljesítményt és az integrációt.

A G2 a felhasználók közösségéből összegyűjtött értékelések, online forrásokból és közösségi hálózatókból származó adatok alapján értékeli a termékeket és azok értékesítőit, majd valós időben számítja ki az elégedettségi és piaci jelenlét értékeket. A vevők minden egyes kategóriában jelezték véleményüket az adott megoldásról, valamint megosztották tapasztalataikat. A Check Point Software 12 kategóriában szerzett vezető helyet. 1300-nál is több vevő rendre a legmagasabbra értékelte a vállalatot, ezzel vezető pozícióba helyezve azt, melynek alapja a stabil jelenlét a tűzfal software-ek között, öt különböző felhő-alapú adatvédelmi kategóriában, a végpont és mobil adatbiztonság, valamint a fejlett fenyegetésekkel szembeni védelem, az automatizált adatközpont műveletek, illetve a skálázható biztonságmenedzsment és -megfelelés kategóriákban.

 

 

„Nagy megtiszteltetés immáron második évben a G2 által vezetőként meghatározott vállalatként szerepelni, ugyanakkor valódi felhasználói elismerést és visszacsatolást kapni,” – mondta Amit Sharon, a Check Point Software Technologies ügyfélélményért felelős vezetője. „A Check Point átfogó biztonsági megoldásai megelőző védelmet tesznek lehetővé a legfejlettebb fenyegetések ellen, kompromisszumoktól mentes biztonságot nyújtanak vevőinknek a legkülönbözőbb támadásokkal szemben.”

 

A világszerte működő nagyvállalatok, akárcsak a kis és közepes cégek, rendre öt csillaggal értékelték a Check Point Next Generation Firewall-t. Válogatás a jelentésben foglalt, ügyfelektől beérkezett véleményekből: 

 

A Check Point ügyfelei azon 60 millió ember közé tartoznak, akik éves szinten ellátogatnak a G2 felületére, hogy értékeléseket olvassanak és írjanak 100.000-nél is több software termékről és professzionális szolgáltatásról. A G2 értékelések eredményei alapján kijelenthető: a Check Point Software ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy a technológia kiemelkedő teljesítményt, skálázhatóságot és egységesített biztonság-menedzsment képességeket nyújt egy olyan időszakban, amikor a cyber-biztonság különösen kritikus területté vált. 

 

A Check Point Software megoldásokkal kapcsolatos értékelések a G2 felületén érhetők el.