Volna mit javítani a szexuális életeden?

forrás: Prím Online, 2022. május 1. 13:03

Hiába, az ember már csak ilyen. Ha nincs partnere, akkor partnerre vágyik, ha pedig már megvan a partner, akkor a minél fantasztikusabb együttléteket tűzi ki célul. Te is így vagy ezzel? Nyugi, nem vagy egyedül!

Bizonyított tény ugyanis, hogy azok a párok, akik a szexuális életüket érintő problémákat a szőnyeg alá söprik, nagyobb számban hidegülnek el egymástól, és mennek szét, mint azok, akik hajlandóak félretenni az előítéleteket, a rossz érzéseket, és együtt megbeszélve a problémás részeket, közösen megoldást keresnek.

 

A Pajkos Pajtás csapata is megerősített minket abban, hogy azok a párok, akik eddig eljutnak, sokszor veszik igénybe a szolgáltatásaikat, és mindez éppen azt eredményezi, amire eredetileg vágytak: élvezetes, gátlásoktól mentes együttlétet, ami mindkét félnek örömet okoz.


 

Lehet a kakasgyűrű is megoldás!

 

Most valószínűleg kikerekedett szemmel nézel magad elé, és már készülsz rákeresni, hogy mit is takar a kakasgyűrű. Segítünk! Ez ugyanis nem más, mint a péniszgyűrű arra utaló neve, hogy használatával minden kakas hangosabban kukorékol! Felkeltettük az érdeklődésed?

 

A mai világ nem igazán kedvez a férfiaknak, hiszen a felgyorsult életmód, a stressz, az ezer különböző inger mind-mind jócskán szerepet játszik abban, hogy egyre több embert gyötör merevedési zavar. 

 

Nem mondjuk, hogy arra a péniszgyűrű az egyetlen megoldás, hiszen sokszor egészségügyi vizsgálatok, gyógyszerek is szükségesek, de ha simán csak nehezebb időszakon mész át, és olykor akad merevedési problémád, akkor a nemi szerved köré húzható gyűrű a vér megfelelő helyen tartásával megoldja a kellemetlen probléma.

 

Ha úgy érzed, felpezsdítenéd a hálószobai életet, ha szeretnéd, hogy az együttlétek az örömről, nem pedig az aggodalomról szóljanak, akkor mindenképpen szerezd be egy számodra szimpatikus péniszgyűrűt a Pajkos Pajtás kínálatából!

 

Miért jó a segédeszközöket hadba állítani?

 

Persze a merevedés fenntartása az elsődleges cél, de ha közben feloldódnak a pszichés gátak is, az már hatalmas előny. Nincs olyan férfi a földön, akit ne gyötörne a félelem, hogy épp a legszükségesebb időben nem tudja majd megmutatni a férfiasságát. Ha ez a félelem megszűnik, máris lehet az együttlétre koncentrálni, és persze a partneredre.

 

Gondoltad volna, hogy a gyűrű használata neki is kedvezhet? Ma már ugyanis számos olyan darabot lehet kapni, amely az érzékeny női részeket izgatja, így szíved választottját akár dupla örömben is részesítheted.

 

Persze a higiéniai előírások betartásán túl fontos az is, hogy csak a biztonságosan előírt ideig hagyd magadon az eszközt, hogy az öröm nehogy ürömmé változzon.

 

Készülj fel a fülledt nyári éjszakákra!

 

Ugye megkönnyebbültél, hogy van megoldás a problémádra? Most már igazán nincs más hátra, mint az, hogy beszerezz minden szükséges eszközt, és a fülledt nyári éjszakákat, amikor amúgy is alig tűrünk meg magunkon ruhadarabokat, azzal töltsétek, hogy újra felfedezitek egymást, és az élvezet csodás magasságaiba juttatjátok el magatokat, szerelemben, minden nehézségen túljutva!