Legyen az otthonod az oázisod!

forrás: Prím Online, 2022. május 1. 11:55

Talán nem is olyan észszerűtlen elvárás ez, hiszen az otthonod négy fala az a védőbástya, ami biztosítja azt, hogy a külvilágból hazatérve meg tudj pihenni, ki tudd fújni magad, így aztán rendkívül fontos, hogy olyan környezetet teremts magadnak, amiben valóban el tudod engedni magad, azaz maximális szinten igazodik az igényeidhez, tükrözi a személyiséged.

Ugye te is laktál már olyan helyen, ahol abszolút nem érezted jól magad, mert a falak teljesen más színűek voltak, mint amit amúgy szeretsz, vagy mert tökéletesen stílustalan, azaz semmilyen volt az egész lakás vagy ház. Emlékszel, milyen kellemetlen érzés kerített hatalmába, amint hazafelé vetted az irányt?

 

Hogy soha többet ne kelljen ilyen érzelmekkel küzdeni, gondoskodj arról, hogy a saját ízlésedre formálhasd a lakóteredet!
 


A falad rólad meséljen!

 

A Wallmaxx Tapéta Webáruház csapata szerint az otthonunk falai jobban hatnak az életünkre, mint azt gondolnánk. Persze nem mai történet már, ami a színekről szól, vagyis hogy melyik szín hogyan stimulálja az emberi agyat, de hogy ez már a tapétákra is igaz legyen, arra még te sem gondoltál, igaz?

 

Pedig gondolj csak bele, mennyivel másabb egy olyan otthonba megérkezni egy fárasztó munkanap után, amelynek a falai a kedvenc helyedre repítenek! Ahol csak le kell huppanni a kanapéra, bámulni a falat, és az egy egész történetet elmesél neked, rólad. Egy kellemes nyaralásról, egy életre szóló élményről, egy álomvilágról, ahova esetleg szívesen költöznél is.

 

Jogos a kérdés: vannak ilyen tapéták?

 

Trópusok, oázis, színkavalkád

 

Persze, hogy léteznek ilyen tapéták, hiszen designerek és lakberendezők egész serege dolgozik azon, hogy a Wallmaxx Tapéta Webáruház Rasch Tropical kollekciója tökéletesen megidézze a trópusi színkavalkádot, buja növényzetet, délies stílusú építészetet.

 

Ha imádod a déli világot, ha vonz a tarka, nyüzsgő és pezsgő élet, akkor ezt könnyedén odavarázsolhatod most a faladra, hogy hazatérve kicsit úgy érezd, te is részese vagy ennek az egzotikus világnak!

 

Természetesen nem kell, hogy az összes faladat egy trópusi falfestménynek beillő tapétacsoda borítsa, bőven elegendő, ha egy hangsúlyos fal van, ami megadja az egész tér hangulatát!

 

Merd vállalni önmagad!

 

Life coach-ok, pszichológusok, művészek harsogják nap mint nap, hogy légy önmagad, bátran merj kiállni a világ elé, hogy igen, ez vagyok én, ilyen vagyok és ezt szeretem.

 

Nincs ez másként az otthonoddal sem. Ne másnak akarj megfelelni, ne gondolj arra, hogy mit fog szólni a harmadik szomszéd, a régi osztálytárs, az anyós. Ez a te otthonod, a falait te bámulod, a hangulata a te életedre van hatással, így csak annak engedj beleszólást, aki ott él veled.

 

Egyébként meg bátran légy extravagáns, merész, és hidd el, ez minden reggel erőt fog adni, amikor épp indulsz a külvilágba! Válaszd hát nyugodtan azt a tapétát, ami igazán tetszik neked! Igen, pont azt!