27. Év Menedzsere Díjátadó Gála

forrás: Prím Online, 2022. május 23. 14:59

A Menedzserszövetség május 21-én, immáron 27. alkalommal rendezte meg legfontosabb és legkülönlegesebb eseményét, az Év Menedzsere Díjátadó Gálát, a magyar vállalatvezetők Oscar-ját, ahol a 2021-es év legkiválóbb vezetőit díjazták 8 kategóriában. 

A több, mint 30 éves szervezet, közel 370 vendéggel együtt ünnepelte a legjobbak legjobbjait eddigi legnagyszabásúbb társadalmi eseményén, a Budapest Marriott Hotelben.

 

27. alkalommal adták át az Év Menedzsere díjat, 21. alkalommal az Év Fiatal Menedzsere díjat, 7. alkalommal az Év Menedzsere Életműdíjat, 5. alkalommal, a Kék Innovációs Különdíjat, 4. alkalommal az Év Menedzsere a Társadalomért Különdíjat, 3. alkalommal az Év Női Menedzsere Különdíjat és a Jövő Menedzsere Különdíjat. Idén első alkalommal vehette át egy kitüntetett az Év Menedzsere a Környezettudatos Gazdaságért Különdíjat. A díjat olyan vezetőnek ítéli oda a Menedzserszövetség és a Linde Gáz Magyarország Zrt., aki a hagyományos üzleti célokon túlmenően az irányítása alatt levő̋ vállalat tevékenységének környezeti szempontból történő̋ fenntarthatósága érdekében tett valós lepéseket. 

 

A Menedzserszövetség és a Gránit Bank Zrt. közös Év Menedzsere Életműdíj kitüntetettjén kívül minden díjazott esetében előnyt élveztek azok a jelöltek, akik az adott díjkategóriának megfelelő̋ területen végzett kimagasló́ teljesítményéről 2021-ben az általuk vezetett vállalkozás által elért eredmény, mérföldkő̋ is tanúskodott.

 

 

A Menedzserszövetség Év Menedzsere Díj kitüntetettje dr. Tálos Péter, a Foxconn csoport alelnöke, a Cloud Network Technology Kft. ügyvezető igazgatója. A Díjat Kapitány István, a Menedzserszövetség elnöke, a Shell globális executive elnöke adta át.

 

A Menedzserszövetség és a DAS Jogvédelmi Biztosító közös Év Fiatal Menedzsere Díj kitüntetettje Lévai Bálint, a BioTechUSA vezérigazgatója, többségi tulajdonosa. A díjat Szabó György, a DAS Jogvédelmi Biztosító Zrt. vezérigazgatója adta át.

 

A Menedzserszövetség és a Gránit Bank Zrt. közös Év Menedzsere Életműdíj kitüntetettje Sugár András, a Westel 900 GSM Mobil Távközlési Rt. és a T-Mobile Magyarország korábbi vezérigazgatója. A díjat Hegedüs Éva, a Gránit Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója adta át.

 

A Menedzserszövetség és a Volkswagen közös Kék Innovációs Különdíj kitüntetettje dr. Szászi István, a Bosch csoport vezetője Magyarországon és az Adria régióban, a Budapesti Fejlesztési Központ vezetője. A díjat Papp Zoltán, a Volkswagen márkaigazgatója adta át.

 

 

A Menedzserszövetség és a Shell Hungary Zrt. közös Év Menedzsere a Társadalomért Különdíj kitüntetettje Gazsi Zoltán, az Eisberg Kft. ügyvezető igazgatója. A díjat Istenesné Solti Andrea, a Shell Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke adta át.

 

A Menedzserszövetség és a Veuve Clicquot közös Év Női Menedzsere Különdíj kitüntetettje Kárpát Krisztina, a Bayer Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. A díjat Szegedi Nóra, a Moët Hennessy Magyarország és Szlovákia market managere adta át.

 

A Menedzserszövetség és a MetLife Magyarország közös Jövő Menedzsere Különdíj kitüntetettje Takács-Fulai Viktória, a Blue Colibri International Kft. társalapítója, ügyvezetője. A díjat Csatos Erika, a Metlife Magyarország vezető tanácsadója adta át.

 

A Menedzserszövetség és a Linde Gáz Magyarország Zrt. közös Év Menedzsere a Környezettudatos Gazdaságért Különdíj kitüntetettje dr. Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója. A díjat Hegedüs Ákos, a Linde Gáz Magyarország Zrt. vezérigazgatója adta át.

 

A Menedzserszövetség közel 15 partnerszervezete, a Jelölő Bizottság elnöke és tagjai, valamint a Szövetség elnöksége és ügyvezetése küldték meg ajánlásukat mind a 8 kategóriában. Ezt követően a Jelölő Bizottság kategóriánként 3 jelöltet tárt a Menedzserszövetség elnöksége elé, akik titkos szavazással választották ki a díjazottakat minden kategóriában. A jelölési folyamatról, a partnerszervezetekről és a Jelölő Bizottságról a csatolt háttéranyagban (Kiadvány) találnak bővebb információt.

 

A Gála terem háziasszonya Bombera Krisztina, a Jövő Menedzsere különterem házigazdája Váczi Gergely volt. A Cotton Club Singers adott exkluzív koncertet a gálateremben, a Jövő Menedzsere különteremben Shake That Ultimate Party-t tartottak, a legnagyobb nemzetközi slágerekkel. A vacsora alatt az aláfestőzenéről és éjfél utáni piano bar hangulatról Lukács János zongoraművész gondoskodott.

 

Az idei évben a gála jótékonysági tombolasorsolásának kedvezményezettje a BOM Alapítvány volt, közel 1. 350. 000 Ft-ot gyűlt össze az estén az alapítvány részére, emellett a Menedzserszövetség Klímavédelmi Kiserdejének bővítésére gyűjtöttek több, mint 700. 000 Ft-ot adományt a szervezők. 

 

A 27. Év Menedzsere Díjátadó Gálán a díjátadó támogatók mellett együttműködő partner volt a Budapest Marriott Hotel, a Bortársaság, az Opten Informatikai Zrt. Az esemény technikai partnere a Colossal Rental és a Visual Creative, a rendezvény szervezője a Lime Creative volt.