Ilyen egy jó webshopkészítési tanfolyam

forrás: Prím Online, 2022. június 14. 09:46

A webshopkészítés, köszönhetően a CMS rendszereknek, e-commerce platformoknak, bérelhető webáruházrendszereknek, sosem volt még ennyire egyszerű, akár egy online tanfolyam keretében is elsajátítható. 

Az internet térnyerésével, az e-kereskedelem megugrásával egyre sürgetőbb a webes jelenlét a kereskedelem területén tevékenykedő cégek számára. Az utóbbi években, köszönhetően a pandémiának is, jelentősen megnőtt a webáruházak száma. A fejlesztők által létrehozott webshopok azonban sokszor igen költséges, bonyolult rendszerek, amelyeket a tulajdonos csak rendszeres fejlesztések és komoly összegek árán tud fenntartani. Ezek költséghatékony alternatívájaként jelentek meg a kész know-how-t biztosító e-kereskedelmi platformok, bérelhető webáruházrendszerek. Hol sajátíthatod el ezek használatát? Mutatjuk!

 

Indíts te is webáruházat!

 

Szeretnél saját webshopot indítani, de nem tudod, milyen lehetőségeid vannak, nem is értesz hozzá? Válassz bérelhető webáruházrendszert, tanuld meg az egyik legnépszerűbb magyar szisztéma kezelését, iratkozz be a DevAkadémia UNAS webshopkészítés tanfolyamára, és tanuld meg egyedi igényeidre szabni, üzemeltetni.

 

Webáruházat indítani manapság nem nagy művészet, számtalan jobbnál jobb lehetőség közül választhatsz. A saját fejlesztésű webáruházak költségesek, állandó fejlesztői hátteret igényelnek, ezekkel most nem is foglalkozunk. 

 

E-kereskedelmi platformok vs. bérelhető webáruházrendszerek

 

Az e-commerce platformok segítségével könnyen és gyorsan létrehozhatod webáruházadat, azonban ezeket a rendszereket minden esetben integrálni kell valamilyen CMS rendszerbe, így némi tudást, időráfordítást igényelnek. Nagy előnyük, hogy teljesen személyre szabhatóak, pénztárcabarát, majdnem ingyenes megoldások, nyílt forráskódúak, vagyis igényeid szerint különféle funkciók, bővítmények könnyedén hozzáadhatóak. Optimalizált működése szakértői segítséget igényel.

 

A bérelhető webáruházrendszerek kész fejlesztések, amelyek karbantartása, frissítése nem a webáruház tulajdonosát terhelik. Havidíjért cserébe kapsz egy kész rendszert, amelynek személyre szabhatósága korlátozott, viszont a támogatás, garancia biztosított. 

 

Szerezd meg a tudást online tanfolyamon!

 

Ha megvan az ötleted, és már csak a megfelelő platformot keresed hozzá, mert kezdőként nem tudsz vagyonokat költeni egy saját fejlesztésű webáruházra, és nem akarsz elveszni a webshopkészítés útvesztőjében, a saját tempóban tanulható online webáruház-készítés tanfolyamok ideálisak lesznek számodra. 

 

Lépésről lépésre végigvezetnek a webshopépítés legfontosabb elméleti alapjain, tudnivalóin, bemutatják, hogyan tudod megoldani az üzemeltetés feladatait.

 

A bérelhető webáruházrendszerek használatával gyerekjáték a webshopindítás, a könnyű kezelhetőség, így a tanfolyamon is gyorsan elsajátíthatod a szükséges ismereteket. Akár magadnak építenél, akár vállalkozóként másoknak, a tanfolyamok tudásanyaga biztos alapot ad.