A cipő mindent elmond rólunk

forrás: Prím Online, 2022. június 10. 10:50

Köztudott, hogy a cipők sokat elárulnak rólunk. Üljön le egy park padján vagy egy bevásárlóközpontban és nézze a járókelőket. A cipők stílusától függően sokszor kitalálható, hogy diákról vagy alkalmazottról, vezetőről vagy fizikai munkásról van szó. A női cipők szerint viszont azt is ki lehet deríteni, hogy egyedülálló, hajadon, szingli, elvált, vagy családos az illető. A tudósok arra a felfedezésre jutottak, hogy életünk különböző szakaszaiban is különböző cipőket viselünk. És ez nem csak az életkort, a gazdagságot tükrözi, hanem a lelki állapotot vagy a kapcsolatokat is.

Szinte nincs olyan nő, akit nem tenne boldoggá egy pár új cipő. Vannak, akik tornacipőért nyúlnak, mások tűsarkút részesítik előnyben és nélkülük el sem tudják képzelni az életet. A magas cipő önbizalmat és nőiességet ad. De vannak olyanok is, akik kedvelik az elegáns alacsony cipőket. Ha egy igazán nagyszerű darabra szeretne szert tenni, keresse fel az Ecipo.hu online weboldalt, ahol több ezer cipő közül választhat. Ha felhasználja Ecipő kuponjait, különféle kedvezményekre tehet szert. Az Ecipő kuponkódoknak köszönhetően Ecipő akciókban részesülhet. A cipők mellé szerezze be kedvenc zoknijait is a Dedoles akciók keretein belül, melyek során nemcsak Dedoles zoknikat, hanem Dedoles papucsokat és kiegészítőket is vásárolhat kedvezményes áron.

 

 

A helyes cipő kiválasztása

 

A cipőválasztás során néhány fontos információ kiderül rólunk, akár tudatában vagyunk ennek, akár nem. Persze nem mindig van olyan cipőnk, ami teljes mértékben jellemez. Az viszont igaz, hogy a lábbeli egyben szimbólum is. Egyre gyakoribb jelenség a női cipők, amelyek extra kényelmetlenek, gyakran a lábfejet deformáló hatásúak, mégis keresettek. A cipők lehetnek színesek és kifejezőek, drágák vagy olcsók, fényesek vagy elhanyagoltak.  

 

Cipő vásárlás esetén keresse az Ecipo.hu webáruázat, amely ingyenes visszaküldés lehetőségével kedveskedik vásárlóinak. Éppen ezért nyugodt szívvel keresse az Ecipő kuponkódok nyújtotta nagyszerű Ecipő akciókat, melyek során csodás darabokat vásárolhat kedvezményes áron. Ne feledkezzen meg a vidám Dedoles zoknikról és Dedoles papucsokról sem, melyeket a Dedoles kuponok felhasználásával akciósan beszerezhet. 

 

A cipő hatása életünkre

 

Számtalan teória és kimutatás létezik, hogy ki, hogy választ cipőt magának. Általánosságban elmondható, hogy a precízek embereknek tökéletes állapotú cipőjük van, még ha nem is újak, a békés természetűeknek nem okoz gondot a kevésbé kényelmes cipő viselése, míg a hibátlan és gyakran új cipőket részesítik előnyben azok, akik félnek az elutasítástól. A funkcionális cipőket főleg olyan emberek hordják, akikkel könnyű kijönni, a szabadgondolkodók és a liberálisok pedig olcsóbb és kopottabb cipőket keresik. A jó cipőt évekig viseljük. Ezért, ha időtálló darabot szeretne vásárolni, keresse a nagyszerű Ecipő akcióit. Ha cipő mellett a zokni választásra kerül a sor, válassza a mintás Dedoles zoknikat, amelyek a nap minden pillanatában mosolyt csalnak majd az arcára.