Az AR segítségével emlékezik az OPPO

forrás: Prím Online, 2022. június 30. 18:27

Az OPPO globális okoseszköz márka, a wimbledoni teniszbajnokság hivatalos támogatójaként, a kiterjesztett valóság segítségével teszi újra átélhetővé a legnagyobb hagyománnyal bíró teniszverseny történetének legszebb pillanatait.

Az „Inspiration Ahead” szlogen jegyében az OPPO új AR Experience standdal emlékezik a wimbledoni Center Court 100 éves évfordulójára. A standon a látogatók a kiterjesztett valóságon keresztül is átélhetik a bajnokság mozgalmas történetét, és találkozhatnak a múlt ikonikus teniszsztárjaival. Az AR bemutató azokat az egyedülálló és értékes pillanatokat tartalmazza a verseny történetéből, amelyek azt napjaink leghíresebb sporteseményévé tették.  

 

Az OPPO 4. éve Wimbledon globális partnere

 

„Az Inspiration Ahead szellemiség arra ösztönöz bennünket, hogy a siker felé vezető úton mindig maradjunk eltökéltek, őrizzük meg önbizalmunkat és kiegyensúlyozottságukat, bármilyen nehézséggel is kerüljünk szembe. Az OPPO a wimbledoni teniszbajnokság támogatásával ezt az inspiráló szellemiséget kívánja közvetíteni, illetve az OPPO technológiai innováció területén szerzett legfrissebb tapasztalatait kívánja kommunikálni a felhasználók felé az egész világon” – mondta William Liu, az OPPO elnöke és globális marketingért felelős alelnöke.

 

OPPO CybeReal 2.0

 

Az OPPO immár negyedik éve teszi lehetővé fejlett képalkotó technológiáival a teniszrajongók számára, hogy szemtanúi legyenek, megörökítsék és megosszák a leglélegzetelállítóbb pillanatokat. Az AR élményt az OPPO CybeReal 2.0 technológia biztosítja, amely képes nagyméretű és dinamikusan összetett környezet rekonstrukciójára. A fejlett megoldás rendkívül pontos pozicionálást és tájolást biztosít a fizikai környezetben, miközben rendkívül alacsony az energiaigénye az olyan fejlett Android okostelefonok használatával, mint az OPPO zászlóshajója, a Find X5 Pro.