A TCL bemutatja legújabb termékkínálatát a 2022-es IFA-n

forrás: Prím Online, 2022. július 18. 17:20

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata szeptemberben visszatér a 2022-es berlini IFA-ra, amely 2019 óta az első jelentős offline, fogyasztói és otthoni elektronikai kiállítás. A TCL leleplezi a nagyképernyős Mini LED QLED TV-k legújabb képmegjelenítési technológiáját, élő bemutatókkal és számtalan újonnan érkező termékkel várja a látogatókat. 

A TCL globális sajtótájékoztatót is rendez szeptember 1-jén, amelyet egy öt napig tartó kiállítás követ egy több mint 2500 négyzetméteres TCL zónában.

 

„Izgatottan várjuk, hogy visszatérhessünk az IFA 2022-re, és büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk ennek a dinamikus iparágnak. Az új „Inspire Greatness” szlogennel a TCL továbbra is inspirálja az embereket, akik életük legnagyszerűbb pillanatait élhetik át a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.” – mondta Shaoyong Zhang, a TCL Electronics vezérigazgatója.

 

A TCL zónát meglátogató látogatók szemügyre vehetik a legújabb kijelzők, soundbarok és az okos hordozható eszközök designját, kiváló teljesítményét és funkcionalitását, valamint az okos háztartási készülékek idén debütáló termékeit és az új TV-k teljes választékát.

 

IFA 2022-es TCL sajtótájékoztató részletei:

Időpont: 2022. szeptember 1., 14:00 (CEST)

Helyszín: Németország, Messedamm Berlin, 21B csarnok (bejárat a Sommergartenen keresztül, a 21-es és 22-es csarnok között)

Élő közvetítés: TCL Electronics YouTube csatorna

 

Beszédet mondanak:

Frédéric Langin, értékesítési és marketing alelnök (TCL Europe)

Marek Maciejewski, termékfejlesztési igazgató (TCL Europe)

Olivier Semenoux, a termékmarketing vezetője és a piacvezető igazgató (TCL Europe)

 

A TCL zónáját az IFA 2022-es kiállításán 2022. szeptember 2-6. között a HALL 21A csarnokban (Németország, Messedamm Berlin) lehet megtalálni.