Három havi ingyenes Stadia Pro hozzáférést ad az LG

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 5. 12:53

Az LG Electronics (LG) a Google Stadia-val együttműködve három havi ingyenes hozzáférést*  kínál a Stadia Pro platformhoz az LG okostévé-tulajdonosoknak. A promóciós lehetőség korlátozott ideig érhető el a legalább 5.0-ás webOS verziószámmal ellátott LG televíziókon**, abban a huszonkét országban***, ahol a Stadia, a Google felhőalapú játékplatformja hozzáférhető, köztük Magyarországon is.

Az ingyenes Stadia Pro hozzáférést igénylő LG tévétulajdonosok több mint ötven játékhoz kapnak azonnali hozzáférést, havonta új tartalmakat érhetnek el, és rendszeresen élhetnek a platform különféle játékokra és kiegészítő tartalmakra vonatkozó egyedi kedvezményeivel. Mivel a Stadia Pro másodpercenként akár 60 képkocka megjelenítésével kínál 4K HDR képminőséget a játékokhoz, mindehhez pedig 5.1-es térhatású hangzást garantál, az LG okostévék tökéletes választást jelentenek azok számára is, akik külön konzol vagy gamer számítógép nélkül is teljes mértékben ki akarják használni a platform adta lehetőségeket.

 

A Stadia áruházban több mint 250 népszerű játék – köztük a Cyberpunk 2077, a Resident Evil Village, az Assassin's Creed: Valhalla, a Hitman 3 és a Baldur's Gate 3 – vásárolható meg, de a platformon keresztül a felhasználók egyre több ingyenes játékhoz és demóhoz is hozzáférhetnek. Ezek mindegyike egyszerűen, egy kompatibilis kontrollerrel azonnal kipróbálható, a játék letöltése vagy telepítése nélkül.

 

 

Az ingyenes Stadia Pro regisztráció gyors és egyszerű az LG okostévéken: a felhasználóknak az LG Content Store alkalmazásban csupán rá kell kattintaniuk a Stadia Pro ajánlatra, ahol egy QR-kód beolvasása után, a kapott egyedi kódjukkal kényelmesen elindíthatják a bejelentkezési folyamatot.**** 

 

Az LG csúcskategóriás OLED okostévé-portfóliója már most a játékosok kedvencének számít világszerte: a készülékek kifejezetten ideálisak az FPS (First-person shooter, azaz belső nézetű lövöldözős), stratégiai és versenyjátékokhoz, hiszen a több millió, önálló fénykibocsátásra képes pixel hibátlan HDR képminőséget, tökéletes feketét és valósághű színeket garantál. Az LG OLED kijelzők ultragyors, 0,1 miliszekundumos válaszideje és rendkívül alacsony bemeneti késleltetése ráadásul a képminőség romlása nélkül biztosítja a játékosok számára az – akár pont a győzelemhez szükséges – előnyt.

 

________________

* Az ajánlat új Stadia Pro előfizetők számára érhető el. A regisztrációhoz érvényes fizetőeszköz szükséges, azonban az első három hónapban a szolgáltató nem számol fel díjat a platform használatáért. A felhasználó a szolgáltatást bármikor – a három hónapos időszak lejárta előtt – lemondhatja – amennyiben ezt nem teszi meg, a szolgáltató díjat számol fel a negyedik hónapba való belépéstől. A felhasználói fiók a g.co/stadia/subscriptions weboldalon kezelhető.

** A kompatibilis tévémodellek teljes listája ezen a linken érhető el.

*** A Google Stadia jelenleg az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Ausztriában, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban, Dániában, Norvégiában, Finnországban, Belgiumban, Írországban, Hollandiában, Lengyelországban, Portugáliában, Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Magyarországon érhető el.

**** Az ajánlat 2022. augusztus 3-tól 2023. január 31-ig érvényes. Az ingyenes Stadia Pro előfizetési ajánlat igénybevételének határideje piaconként eltérő lehet. Az ajánlatra a platform hivatalos szerződési feltételei érvényesek. További részletek az LG hivatalos weboldalán olvashatók.