A Deloitte ismét vezető minősítést kapott a felhőalapú IT-szolgáltatások terén

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 12. 13:59

A Deloitte a Gartner Magic Quadrant for Public Cloud IT Transformation Services 2022 jelentésében vezető minősítést kapott, a legmagasabb helyezést elérve az „Ability to Execute” (megvalósítási képesség) és a „Completeness of Vision” (teljeskörű vízió) terén. 

A Gartner Magic Quadrant rangsora a nyilvános felhőalapú IT-szolgáltatások piacán végzett kutatások összesítésén alapszik. 2021 óta ez a második év, amikor a Deloitte vezető minősítést kapott ebben a kategóriában. Mindemellett 2020-ban és 2019-ben is vezetőként ismerték el a Deloitte-ot a Gartner Magic Quadrant for Public Cloud Infrastructure Professional and Managed Services, Worldwide elnevezésű jelentésében is.

 

A Gartner által felállított ranglista segíthet a többéves IT transzformációs projektekben részt vevő globális vállalatoknak a potenciális felhő-átalakítási szolgáltatók azonosításában, értékelésében és kiválasztásában. 

 

A Deloitte speciális szakértelemmel, mérnöki gondolkodásmóddal, gyors és hatékony döntéseivel arra törekszik, hogy ügyfelei számára jelentős előnyt biztosítson a felhő-átalakítások során. „Meggyőződésünk, hogy ez a kitüntetés ügyfélközpontú szemléletmódunknak köszönhető, illetve annak, hogy széleskörű stratégiai perspektívát és iparági tapasztalatot biztosítunk a felhőalapú megoldások tervezéséhez és végrehajtásához.” – mondta el Zaránd Miklós, a Deloitte Magyarország Cloud Engineering tanácsadásért felelős partnere.

 

Ezt a grafikont a Gartner, Inc. egy nagyobb kutatási dokumentum részeként tette közzé, és a teljes dokumentum összefüggésében kell értékelni. A Gartner dokumentum kérésre rendelkezésre áll. A Gartner nem támogatja a kutatási publikációiban megnevezett eladókat, termékeket vagy szolgáltatásokat, és nem tanácsolja a technológia felhasználóinak, hogy kizárólag a legmagasabbra értékelt vagy más módon megnevezett szállítókat vegyék igénybe. A Gartner kutatási publikációja a Gartner kutatói szervezet véleménye alapján készül és nem tekinthető állításnak vagy ténynek. A Gartner minden kifejezett vagy hallgatólagos szavatosságot elhárít a jelen kutatással kapcsolatban, a meghatározott célra történő forgalmazásra vagy alkalmasságra vonatkozóan.

 

A Gartner és a Magic Quadrant a Gartner, Inc. és/vagy leányvállalatai bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és világszerte, és a jelen dokumentumban engedéllyel szerepelnek. Minden jog fenntartva.